Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τέσσερις σέντερ για τον Επτάστερο!

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τέσσερις σέντερ για τον Επτάστερο!

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει το ρόστερ του με τη μεταγραφή ενός ακόμα παίκτη, ο οποίος θ’ αγωνίζεται στη θέση του center και θα δώσει έξτρα ποιοτικές λύσεις.

Ο Παναθηναϊκός μετά τη μεταγραφή του Λορένζο Μπράουν προσπαθεί να κλείσει το ρόστερ του κάνοντας ακόμα μία στη θέση του center προκειμένου ο νέος παίκτης που θα έρθει να πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ.

Οι πράσινοι έχουν την πολυτέλεια να μη βιάζονται στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και ειδικότερα μετά το πρώτο μπαμ που πραγματοποίησαν, μπορούν να εξετάσουν με μεγαλύτερη προσοχή τις περιπτώσεις και να τρέξουν την καταλληλότερη για εκείνους.

Από εκεί και πέρα τα βασικά χαρακτηριστικά που θέλει ο Εργκίν Αταμάν από τον ψηλό που θα πάρει είναι μέγεθος, καλή αμυντική παρουσία και κυρίως αρκετά καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση.

Στα ραντάρ του Τούρκου τεχνικού βρίσκονται ορισμένοι παίκτες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι επίσημο στην παρούσα φάση ή προχωρημένο.

Αρχικά μία λύση είναι ο Τιμπόρ Πλάις, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αναντολού Εφές κι έχει συνεργαστεί με τον Αταμάν. Μάλιστα ο τεχνικός του Τριφυλλιού τον εκτιμάει πάρα πολύ και ουσιαστικά ήταν κι εκείνος που τον μεταμόρφωσε παικτικά.

Μία ακόμα λύση είναι και ο Ντάνιελ Τάις, ο οποίος έχει το σουτ και είναι σκληρός αμυντικός, όμως δε διαθέτει το μέγεθος, ενώ το γεγονός ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα έρθει στην Ευρώπη ή θα μείνει στο NBA είναι αποθαρρυντικό για τους πράσινους, ώστε να μπουν σε διαδικασία διεκδίκησης.

Επιπλέον ένα όνομα που πάντα παίζει, χωρίς να υπάρχει όμως κάτι χειροπιαστό είναι και εκείνο του Βενσάν Πουαριέ. Ο Γάλλος σέντερ έμεινε ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έχει υπογράψει ακόμα στην Αναντολού Εφές με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο κάδρο.

Τέλος, μια ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι κι εκείνη του Γκόγκα Μπιτάτζε, ο οποίος διαθέτει μέγεθος (2,13m), ξέρει να επιτίθεται με διάφορους τρόπους, είναι προσηλωμένος και έξυπνος αμυντικός, ενώ έχει ιδέα από Euroleague.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News