Βέργης: «Ανοιξε το πορτοφόλι ο Γιαννακόπουλος, κρίσιμο καλοκαίρι για Αγγελόπουλους-Μπαρτζώκα»

Ο δημοσιογράφος, Βασίλης Βέργης αναφέρθηκε μέσω της «Live Sport» στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την τακτική του στις μεταγραφές αλλά και στο κρίσιμό καλοκαίρι του Ολυμπιακού.

Βέργης: «Χάνει λάδια και στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός!»

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Όσο ο “αντίπαλος” δεν επένδυε, τα πράγματα ήταν εύκολα. Από τη στιγμή όμως που ο Γιαννακόπουλος άνοιξε το πορτοφόλι, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν μπροστά σε μία καινούργια, πολύ δύσκολη πραγματικότητα. Την ώρα που ο Ολυμπιακός ψάχνει απεγνωσμένα να βρει έναν νέο ηγέτη -γι’ αυτό και προσφέρει ένα… καράβι εκατομμύρια στον Βεζένκοφ- ο Παναθηναϊκός κράτησε τους δικούς του (Σλούκα, Ναν) και προσθέτει ακόμη έναν κορυφαίο: τον Λορέντζο Μπράουν! Ο Μάικ Τζέιμς, που θα μπορούσε να φτιάξει το κλίμα, επέλεξε τη Μονακό και η έλλειψη μεγάλων γκαρντ στην Ευρώπη δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Είναι προφανές ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλου έχουν μεγάλη ανηφοριά να ανέβουν. Το “μέχρι τέλους” πουλούσε όσο ο “αιώνιος” ήταν στο καναβάτσο. Σήμερα όμως είναι πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας, με ηγέτη τον Σλούκα. Και τα “μέχρι τέλους” είναι παρελθόν… Η έπαρση έχει δώσει τη θέση της στον προβληματισμό και σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί, σαν χίλιοι τόνοι στην πλάτη, η αμφισβήτηση του κόσμου. Την ίδια ώρα που ο Μαρινάκης έχει την απόλυτη αποδοχή των οπαδών, ως κάτοχος του Conference League. Αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ κρίσιμο για Αγγελόπουλους και Μπαρτζώκα.

Exit mobile version