Βέργης: «Ανοιξε το πορτοφόλι ο Γιαννακόπουλος, κρίσιμο καλοκαίρι για Αγγελόπουλους-Μπαρτζώκα»

Ο δημοσιογράφος, Βασίλης Βέργης αναφέρθηκε μέσω της «Live Sport» στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την τακτική του στις μεταγραφές αλλά και στο κρίσιμό καλοκαίρι του Ολυμπιακού.

Βέργης: «Χάνει λάδια και στην Ελλάδα ο Παναθηναϊκός!»

Αναλυτικά όσα έγραψε στην εφημερίδα:

Όσο ο “αντίπαλος” δεν επένδυε, τα πράγματα ήταν εύκολα. Από τη στιγμή όμως που ο Γιαννακόπουλος άνοιξε το πορτοφόλι, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν μπροστά σε μία καινούργια, πολύ δύσκολη πραγματικότητα. Την ώρα που ο Ολυμπιακός ψάχνει απεγνωσμένα να βρει έναν νέο ηγέτη -γι’ αυτό και προσφέρει ένα… καράβι εκατομμύρια στον Βεζένκοφ- ο Παναθηναϊκός κράτησε τους δικούς του (Σλούκα, Ναν) και προσθέτει ακόμη έναν κορυφαίο: τον Λορέντζο Μπράουν! Ο Μάικ Τζέιμς, που θα μπορούσε να φτιάξει το κλίμα, επέλεξε τη Μονακό και η έλλειψη μεγάλων γκαρντ στην Ευρώπη δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Είναι προφανές ότι οι αδελφοί Αγγελόπουλου έχουν μεγάλη ανηφοριά να ανέβουν. Το “μέχρι τέλους” πουλούσε όσο ο “αιώνιος” ήταν στο καναβάτσο. Σήμερα όμως είναι πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας, με ηγέτη τον Σλούκα. Και τα “μέχρι τέλους” είναι παρελθόν… Η έπαρση έχει δώσει τη θέση της στον προβληματισμό και σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί, σαν χίλιοι τόνοι στην πλάτη, η αμφισβήτηση του κόσμου. Την ίδια ώρα που ο Μαρινάκης έχει την απόλυτη αποδοχή των οπαδών, ως κάτοχος του Conference League. Αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ κρίσιμο για Αγγελόπουλους και Μπαρτζώκα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr