Παναθηναϊκός: Ένας ακόμη... πονοκέφαλος για τους απέναντι;

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα συνεχίσουν και του χρόνου να δουλεύουν πάνω στην ίδια αγωνιστική πλατφόρμα, επενδύοντας στην κυκλοφορία μπάλας και στην παραγωγή εκτελέσεων με εναλλακτική πηγή δημιουργίας τους ψηλούς από το High και το Low post (μέσα-έξω παιχνίδι).

Παναθηναϊκός: Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ο Αταμάν...

Οι παραγωγικοί δείκτες τους με την προσθήκη Μπράουν αναμένεται να πάρουν την ανιούσα, με τους χειριστές να αυξάνονται ποσοτικά και ποιοτικά στο ρόστερ, με εντολή να κεφαλαιοποιήσει το κλαμπ περισσότερα στην ικανότητα στην πάσα μετά τη δημιουργία στιγμιαίου πλεονεκτήματος χώρου στη δράση που συντελείται πάνω στη μπάλα.

Ο κόουτς πιστεύει ότι με το πάντρεμα των κοντών οι πράσινοι θα μπορέσουν να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο σε σετ καταστάσεις, συνδυάζοντας παραγωγή στο μισό γήπεδο με εξαιρετική transition επίθεση.

Ναν και Σλούκας ήταν φέτος φονικοί, οι δύο snipers έγραψαν σπουδαία νούμερα αποτελώντας φόβο και τρόμο για τις άμυνες, με την συνδρομή του Γκραντ και τα αγαπημένα σχήματα με τρία γκαρντ του Αταμάν ενεργοποιούνταν αποτελεσματικά τα rotations και οι πρωταθλητές ήταν αρκετά αποτελεσματικοί με μπάλα στα χέρια (αλλά και χωρίς) προκαλώντας ακατάσχετη αιμορραγία στους αντιπάλους.

Ο Μπράουν προστέθηκε ώστε οι προπονητές να αποκτήσουν ακόμα ένα μεγαλύτερο μπελά στο κεφάλι τους αναφορικά με το πως θα σταματήσουν του χρόνου τους γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr