Παναθηναϊκός: Στη λίστα και ο Παπαγιάννης - Οι τρεις άξονες μιας πιθανής επιστροφής

Επίσημο: H δωδεκάδα του Παναθηναϊκού με Μπασκόνια

Το όνομα του Γιώργου Παπαγιάννη βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό σε μια πιθανή επιστροφή του στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός φέτος θα έχει ένα σχετικά ήρεμο καλοκαίρι πάνω στο οποίο θα προσπαθήσει να κλείσει όσες τρύπες έχει το ρόστερ του και να μπει στην επόμενη σεζόν όντας το απόλυτο φαβορί προκειμένου να διατηρήσει τα σκήπτρα του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι πράσινοι μετά τη βόμβα της μεταγραφής του Λορέντζο Μπράουν έχουν αποφασίσει να κινηθούν για έναν ψηλό, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ και θα του δώσει τις απαραίτητες ανάσες, ώστε να μη φορτώνεται όλο το βάρος, όπως είδαμε να γίνεται φέτος.

Μέσα στα ονόματα που παίζουν για τη frontline του Τριφυλλιού είναι και ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους πράσινους και προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη.



Μια δεδομένη μεταγραφή του «Big-Papa» είναι δεδομένο πως θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον ελληνικό κορμό της ομάδας, η οποία επιθυμεί να διαθέτει Έλληνες παίκτες στο ρόστερ της.

Από εκεί και πέρα στην εξίσωση καλό είναι να βάλουμε και το γεγονός ότι την περασμένη offseason, ο Εργκίν Αταμάν ήθελε την παραμονή του Παπαγιάννη στην ομάδα, καθώς πίστευε σ’ εκείνον και τις δυνατότητές του.

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως σε μια πιθανή συνεργασία τους αναμένεται να δουλέψει με τον Έλληνα center και να τον κάνει καλύτερο απ’ ότι είναι αυτή τη στιγμή. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο Τιμπόρ Πλάις ήταν ένας ψηλός που αναγεννήθηκε στα χέρια του Τούρκου τεχνικού.

Επιπλέον ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο έχει να κάνει με τη γραμμή των guard με την οποία θα παίζει ο 26χρονος ψηλός, καθώς θα είναι η καλύτερη που θα τον έχει πλαισιώσει σε ολόκληρη την καριέρα του με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Τέλος, μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη ενός παίκτη παίζουν και οι συμπαίκτες του, οι οποίοι είναι πιο έμπειροι από εκείνον και μπορούν να του δώσουν ορισμένες συμβουλές και οδηγίες, προκειμένου να τους κάνουν καλύτερους.

Δεδομένα, λοιπόν, ο Ματίας Λεσόρ μπορεί να βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό τον Γιώργο Παπαγιάννη και να μοιραστεί μαζί του τα μυστικά της θέσης, ώστε να γίνει καλύτερος ο Έλληνας center.



Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News