Παναθηναϊκός: Στα ραντάρ για το «5» ο Ντάνιελ Τάις

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με πληροφορίες έχει στα ραντάρ του, τον Ντάνιελ Τάις, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος στην μπασκετική αγορά.

daniel-theis-panathinaikos-oaka

Ο Παναθηναϊκός μετά τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν θέλει να κλείσει το ρόστερ του κάνοντας ακόμη μία προσθήκη, η οποία θα αφορά τη θέση «5» ή τη θέση «4», ανάλογα με το τι θα αποφασίσει ο Εργκίν Αταμάν με τους συνεργάτες του.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες του «basketballmaniacs» οι πράσινοι φαίνεται πως έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Ντάνιελ Τάις.

Ο Γερμανός ψηλός αγωνιζόταν μέχρι το πέρας της φετινής σεζόν στο NBA και τους Λος Άντζελες Κλίπερς και πλέον είναι free agent ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 32χρονος center αναζητάει ένα συμβόλαιο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ με τον Παναθηναϊκό να κοιτάζει την περίπτωσή του, καθώς θέλει να προσθέσει εμπειρία και ποιότητα στη συγκεκριμένη θέση, ώστε να πλαισιωθεί με τον ιδανικότερο τρόπο ο Ματίας Λεσόρ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr