Παναθηναϊκός: Το τέλειο... σενάριο στον Επτάστερο

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 84-89: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Μόνο καλύτερα μπορούν να πάνε τα πράγματα του χρόνου στον πρωταθλητή Ευρώπης.

Θεωρητικά αυτό συμβαίνει όταν ένα γκρουπ από overachievers καταφέρνει να πατήσει κάθε διαθέσιμη κορυφή και αμέσως μετά προστίθεται σε αυτό το πρόσωπο που ήταν προφανές ότι έλειπε.

Καλός παίκτης ο Λούκα Βιλντόζα, συμπαθής αλλά για διάφορους λόγους δεν κόλλησε στο πρότζεκτ, ο Λορένζο Μπράουν που θα τον αντικαταστήσει είναι πιο έμπειρος, μαθημένος στον πρωταθλητισμό, καλύτερος πασέρ, δύναται να βοηθήσει περισσότερο τον Κώστα Σλούκα.

Στο τριφύλλι κεφαλαιοποιούν τις ζυμώσεις της απίθανης, νικηφόρας τους πορείας και πλέον όλος ο οργανισμός χαρακτηρίζεται από άλλου είδους σιγουριά και αυτοπεποίθηση κάτι που γίνεται αντιληπτό σε όλους που προφανώς επιθυμούν να γίνουν μέλη του.

Ο καινούργιος Αμερικανός κάνει τους πάντες γύρω του καλύτερους και συνθέτει μαζί με τον αρχηγό το υποψήφιο για πιο επιδραστικό δίδυμο παικτών στην Ευρώπη την χρονιά 24-25. Η ραγδαία βελτίωση του Λορένζο σε πάσα και shot selection τον έχει μετατρέψει σε υπερόπλο.

Ο Παναθηναϊκός παίζει ολοκληρωμένο μπάσκετ όντας μια από τις πιο ισορροπημένες ομάδες που έχουμε δει σε αυτό το επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Οι δείκτες του είναι κορυφαίοι σε άμυνα και επίθεση, μισό γήπεδο ή transition κι όλα αυτά ενώ φέτος ο Αταμάν είχε πολλούς τραυματισμούς. Το σενάριο μοιάζει τέλειο για του χρόνου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News