Παναθηναϊκός: Φαρέτρα εκατομμυρίων στον Επτάστερο - Εν δυνάμει... δυναστεία!

Φέτος βασικός στόχος της άμυνας κάθε αντιπάλου ήταν να βγάλει εκτός ρυθμού τον Κώστα Σλούκα.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το πιο... εξωφρενικό πρωτάθλημα στην ιστορία!

Ο έμπειρος γκαρντ ήταν η «καρδιά» του Παναθηναϊκού και μαζί με τον Κέντρικ Ναν αποτελούσαν το σασί της επίθεσης.

Από τα δικά του χέρια περνούσε όλο το παιχνίδι, αυτός καθόριζε τον ρυθμό, γνωρίζει άλλωστε άψογα πότε πρέπει να τρέξει και πότε να πατήσει φρένο, πηγαίνοντας σε σετ κατάσταση ή ανοίγοντας τον αιφνιδιασμό.

Δεν είμαστε πεπεισμένοι ότι του χρόνου θα μπορούν να τον απενεργοποιούν με συνέπεια οι αντίπαλοι αφού όσο κι αν ο κάπτεν μεγαλώνει η βοήθεια του Λορένζο Μπράουν θα είναι σημαντική στο να κερδίζει ανάσες και να αποκωδικοποιεί καλύτερα τα τεκταινόμενα στο παρκέ. Ο Κώστας δένει θεωρητικά καλά με τους Αμερικανούς στην περιφέρεια.

Το παιχνίδι των Ναν, Γκραντ, Μπράουν είναι να το πιείς στο ποτήρι, άψογη κίνηση, τρομερό footwork, ευελιξία στο release, εκτέλεση στο συν άπειρο.

Φαρμακεροί πραγματικά με τον Έλληνα να βαστά τα μπόσικα όταν ο ρυθμός βολεύει να είναι πιο αργός κι όταν υπάρχει ανάγκη διαβάσματος και…χειρουργικής απόφασης.

Η δική του βαρύτητα είναι αυτή που ενεργοποιεί όλη τη συνθήκη στην ομάδα, χάρη σε αυτή βρίσκει ανοικτούς χώρους ο οδοστρωτήρας Ναν.

Ο Κώστας είναι ο εγκέφαλος της ομάδας, χωρίς εκείνον ο πυρήνας των πρωταθλητών δεν θα ήταν ο ίδιος.

Του χρόνου, πέρα απ’ τον άξονα Σλούκα- Ναν ο Αταμάν θα έχει μια εντυπωσιακή φαρέτρα επιλογών και μια τεράστια γκάμα δεξιοτήτων που πρώτο μέλημα είναι να βαστάνε τον αρχηγό φρέσκο και σφριγηλό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr