Παναθηναϊκός: Στη θέση του Μπαρτζώκα θα... «ανησυχούσαμε»!

Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια και στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στο Final 4»

Εμείς στη θέση του Γιώργου Μπαρτζώκα θα ανησυχούσαμε. Αυτή τη στιγμή ανάμεσα σε αυτόν και τους λιμανίσιους το μοναδικό ανάχωμα για το …πάρκινγκ νο2 είναι οι Αγγελόπουλοι που συγκεντρώνουν την οργή των οπαδών για την απώλεια του πρωταθλήματος από 0-2 και με την διαιτησία 100% δική τους!

Παρά την «κοιλιά» του Παναθηναϊκού το διάστημα μετά το Βερολίνο ήταν ξεκάθαρο ότι οι πράσινοι συνέχιζαν να είναι μια ελιτ ομάδα.

Σύνολο με μπόλικο βάθος, πολύ μεγαλύτερο από αυτό του ΟΣΦΠ, με μέγεθος, με ταχύτητα, με δύναμη, με shooting, με playmaking και κυρίως με ασύγκριτα μεγαλύτερο winning mentality.

Το τριφύλλι έτσι κι αλλιώς διέθετε μπόλικο firepower το οποίο φρέσκαρε με την προσθήκη και του Λορέντζο Μπράουν, την στιγμή που ο Σάσα Βεζένκοφ έχει ειδοποιηθεί από την ΚΑΕ ότι δεν αφήνει αδιάφορο τον πρωταθλητή Ευρώπης κάτι που δεν γίνεται να μην τον κολακέψει έστω κι αν έχει κάμποσα που τον δένουν με τους λιμανίσιους.

Ο κόουτς αν δεν θέλει του χρόνου να καταντήσει…κυνηγημένος, αν θέλει να μείνει κοντά στο τριφύλλι θα πρέπει να κάνει σειρά από υπερβάσεις.

Η πρώτη και σημαντικότερη θα είναι να παίξει καλύτερη επίθεση. Να σταματήσει να ασχολείται με τα Θεία. Να σταματήσει να κοπανιέται και να βρίζει τους αθλητές του. Να σταματήσει να σκέφτεται ότι οι σταρ δεν φτιάχνουν ομάδες.

Αν μπορέσει έχει καλώς αλλά και πάλι από μειονεκτική θέση θα ξεκινά στην αφετηρία αφού τα χούγια δεν φεύγουν εύκολα. Αν συνεχίσει το ίδιο βιολί αργά ή γρήγορα θα δει τον Βασίλη Σπανούλη στη θέση του.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News