Παναθηναϊκός: Το παράδοξο με Γκραντ στην... super team του 2025!

Παναθηναϊκός: Εισπράττει αγάπη ο Τζέριαν Γκραντ - Η έκπληξη που τον περίμενε (pic)

Σκεφτείτε τώρα με τον ερχομό Λορένζο Μπράουν να μετατεθεί κοτζάμ Γκραντ στη second unit αφού ο κόουτς γουστάρει να παίζει με δύο κλασικούς χειριστές κι έναν φονιά ανάμεσά τους.

Δεδομένης της συνθήκης με Σλούκα-Ναν να έχουν το ελεύθερο από τον Τούρκο να κάνουν ότι θέλουν ο ρόλος του Τζέριαν ήταν πολύ σημαντικός φέτος, ως ασφαλιστική δικλείδα ανάμεσα στον Ελληνα και τον Κέντρικ.

Ο Γκραντ έκανε εξαιρετική σεζόν , ήταν ο μόνος κοντός που μπορούσε να παίξει «χοντρά» λεπτά γιατί κάλυπτε τις θέσεις 1, 2, 3, σκόραρε με συνέπεια, μάρκαρε καταπληκτικά κάθε αντίπαλο σκόρερ.

Έκανε ονειρική σεζόν, διέλυσε τις αμφιβολίες που υπήρχαν για το αν θα μπορούσε να μείνει στο ίδιο επίπεδο μακριά από την Τουρκία και τα ματσάκια του Γιούροκαπ κι ανέβασε το κασέ του.

Αποτελεί βασικό πυλώνα του Παναθηναϊκού, οι συνεργασίες του με Σλούκα/Ναν στο κεντρικό PnR αποτελούν την ραχοκοκαλιά της πράσινης επίθεσης και η παρουσία του στο παρκέ παράγει αρκετούς πόντους.

Ο άνθρωπος ήταν ασταμάτητος σε όλα τα ματς που η μπάλα έκαιγε, ο μόνος που θυμόμαστε να μην δείχνει σημάδια κόπωσης παρότι τράβηξε πολύ κουπί φέτος.

Πριν τα τζαμπολ με Φενέρ, Ρεάλ, Ολυμπιακό, λέγαμε ότι η μάχη θα κρινόταν από το ποια ομάδα θα μπορούσε να επιβληθεί της άλλης στο κομμάτι ενέργειας και κατοχών – στοιχεία ιδιαίτερα κρίσιμα για την εξέλιξη αγώνων που κρίνονται στην κόψη του ξυραφιού.

Με τον Τζέριαν να δίνει το σύνθημα αποδίδοντας καταπληκτικά πως να μην έρθουν οι κούπες στο Μαρούσι;

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News