Παναθηναϊκός: Αυτό απομένει για τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ...

Δικαιολογημένα τα παράπονα που ακούστηκαν όλη τη σεζόν για τον Χουάντσο. Όταν λαμβάνεις 2.000.000 ευρώ το χρόνο, χάνεις λέι απ και βάζεις αυτοκαλάθια (!) δεν θα περάσεις…άβρεχτος.

«Φεύγει από τον Παναθηναϊκό ο Χουάντσο, ενδιαφέρεται η Παρτιζάν»

Παρότι στο ξεκίνημα της σεζόν υπήρξαν ματς όπου ο Αταμάν έκραξε δημόσια τον Ίβηρα, η θετική στάση του τελευταίου στα αποδυτήρια, η αυτοθυσία του να παίξει στο 5ο ματς με την Μακάμπι αν και το κορμί του δεν ήταν στην ιδεατή κατάσταση, το φοβερό αμυντικό του finish, τον έκαναν λατρεμένο της εξέδρας.

Πάνε οι ειρωνείες περί…ηθοποιού, πάνε όλα, οι νίκες βοηθούν πολύ, γνωστό αυτό. Του χρόνου, πάντως, ο πρωταθλητής θα ζητήσει την ακόμα καλύτερη εκδοχή του Ισπανού.

Θα χρειαστεί εκτός από το rebounding του για να αποκτήσει έλεγχο των κατοχών, το μέγεθος του για να ματσάρει ψηλά/αθλητικά κορμιά, τα defensive stops που δίνει ΚΑΙ το σουτ για να ανοίξει χώρους στο PnR που παίζει ο Άταμαν.

Είναι θετικό ότι ο αθλητής ανέβασε στροφές στο πιο κρίσιμο κομμάτι της σεζόν και ο προπονητής, οι συμπαίκτες του άρχισαν να τον εμπιστεύονται περισσότερο κάτι που του χάρισε μεγαλύτερο χρόνο στο παρκέ.

Το παιχνίδι του ήταν κάτι παραπάνω από πολύτιμο χωρίς να εκβιάζει καταστάσεις και χωρίς να κάνει λάθη, παρήγαγε καλούς αριθμούς, τους οποίους όμως πρέπει και μπορεί ν’ αυξήσει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr