Παναθηναϊκός: Τα αποδυτήρια θα τον κάνουν ΟΚΤΑΣΤΕΡΟ!

Τι σου είναι οι μεταγραφές όμως. Ενας παίκτης αποκτήθηκε πριν καν κοπάσει ο ενθουσιασμός από το 41ο και το 99% των οπαδών -λόγω Λορένζο Μπράουν -δεν δέχεται κουβέντα όσον αφορά το άνοιγμα κουβέντας για το “ποιος μπορεί τι” ενόψει νέας χρονιάς θεωρώντας τον Επτάστερο αδιαφιλονίκητο φαβορί για το 8ο.

«Έτοιμος» ο Παναθηναϊκός για... αγώνα με τους Σέλτικς!

Ο Εργκίν Αταμάν έχει ξανακάνει το back to back με την Εφές, φέτος το κίνητρο ήταν να μην αφήσει τον Τσους Ματέο να ισοφαρίσει το ρεκόρ του, η μεγαλύτερη πρόκληση για τον Τούρκο είναι να το ξανακάνει αυτή την φορά με δεύτερη ομάδα! Από τι υλικό είναι φτιαγμένο το τριφύλλι μας το έδειξε στο πεδίο μάχης.

Οι πράσινοι γράπωσαν την ευκαιρία που τους έδωσε η πορεία τους στη διοργάνωση ώστε να ανοίξουν την πόρτα της ιστορίας.

Τα όσα πέτυχαν απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους σε Ελλάδα/Ευρώπη αφήνουν παρακαταθήκη για του χρόνου τις πνευματικές ζυμώσεις και την ώθηση που δίνει στον νικητή η επιβίωση κι ο θρίαμβος σε διαδοχικά ματς χωρίς αύριο.

Πλέον στα αποδυτήρια ΞΕΡΟΥΝ τι πρέπει να κάνουν, φέτος πήγαιναν σημειωτόν, βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι.

Αν παραμείνουν πεινασμένοι, αν τα χρόνια που έχουν περάσει για κάμποσα παιδιά του ρόστερ διαχειριστούν σωστά στους χρόνους συμμετοχής, το στέμμα εγχώριας/ευρωπαϊκής δόξας θα παραμείνει και την επόμενη περίοδο στα κεφάλια τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr