Μπόγρης: «Ο Βεζένκοφ ταιριάζει οπουδήποτε εκτός από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Μπόγρης: «Ο Βεζένκοφ ταιριάζει οπουδήποτε εκτός από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης εξέφρασε την άποψη του για το σενάριο μεταγραφής του Σάσα Βεζένκοφ στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στους betarades:

”Ο Σάσα Βεζένκοφ ταιριάζει οπουδήποτε για μένα εκτός από τον Παναθηναϊκό. Ο μόνος τρόπος για να πάει στον Παναθηναϊκό είναι να φύγει ο Χουάντσο και για μένα αυτό θα είναι τραγικό λάθος γιατί η δεύτερη χρονιά του Ισπανού στην ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη, είναι ένα παιδί που παίζει σωστό μπάσκετ.

Θα είναι μεγάλο λάθος να φύγει για μένα γιατί ειδικά με τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός που γενικότερα δεν είχε πολύ λεπτομέρεια ούτε επιθετική ούτε αμυντική, πήγαινε πιο πολύ στο ταλέντο, ο Χουάντσο στην άμυνα κάλυπτε τους πάντες.

Ο Βεζένκοφ στην άμυνα δεν είναι καλό όποτε αν χάσουν τον Χουάντσο ο οποίος είναι ένα παιδί που κλείνει όλες τις τρύπες, παρόλο που θα βάλει το επιθετικό ταλέντο του Σάσα που για μένα και ο Χουάντσο έχει μεγάλο επιθετικό ταλέντο, είναι παρόμοιοι παίκτες, πιστεύω ότι θα υπάρχει θέμα.”

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News