Τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για το Game 5 με Ολυμπιακό!

«Πριμ» έκπληξη απο Γιαννακόπουλο - Νοίκιασε δώρο σκάφος στους παίκτες

Η ΔΕΑΒ τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με πρόστιμο 50.000 ευρώ για όσα συνέβησαν πριν από το Game 5 με τον Ολυμπιακό στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η απόφαση:

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει ότι:

«Με την υπ’ αριθμ. 45/2024 Απόφασή της επιβλήθηκε, σε βάρος της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, διοικητικό πρόστιμο ύψους πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000 €), για σοβαρά επεισόδια βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό -συμπλοκές περίπου πεντακοσίων (500) φιλάθλων της με την αστυνομία, με κίνδυνο πρόκλησης βαριών σωματικών βλαβών στα αστυνομικά όργανα– τα οποία έλαβαν χώρα στον αμέσως περιβάλλοντα χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Ο.Α.Κ.Α., κατά τον αγώνα καλαθοσφαίρισης ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AΚTOR – ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ στις 14-06-2024, για το πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών (BASKET LEAGUE – Play offs), αγωνιστικής περιόδου 2023/2024, που διοργανώνεται από τον ΕΣΑΚΕ.

Εφαρμογή άρθρου 9 του ν.5085/2024».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News