Παναθηναϊκός: Για καφεδάκι οι Αταμάν-Ποντόλσκι - Η αποθέωση του Γερμανού (pic)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν και ο Λούκας Ποντόλσκι βγήκαν για καφέ με τον Γερμανό άσο να αποθεώνει τον Τούρκο προπονητή.

Παναθηναϊκός: Για καφεδάκι οι Αταμάν-Ποντόλσκι - Η αποθέωση του Γερμανού (pic)

Ο Εργκίν Αταμάν είχε την ευκαιρία να βγει για καφέ με τον Λούκας Ποντόλσκι, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε μέσω του instagram του, ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Πιο συγκεκριμένα ο Γερμανός ποδοσφαιριστής ανέβασε μια φωτογραφία με τους δυο τους στο instagram γράφοντας στη λεζάντα ότι ο Αταμάν είναι ο κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη.

Να θυμίσουμε ότι ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέλαβε πριν από ένα χρόνο τους πράσινους και κατάφερε να τους οδηγήσει στην κορυφή της Ελλάδας (Basket League) και της Ευρώπης (Euroleague).

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lukas Podolski (@lukaspodolski)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr