Παναθηναϊκός: Η μεγάλη αλλαγή φέτος στις μεταγραφές

Ο Επτάστερος γύρισε τον διακόπτη, κατακτώντας την Ευρωλίγκα μετά από 13 ολόκληρα χρόνια και το Double ήρθε να απογειώσει την ήδη πετυχημένη σεζόν του, στρέφοντας το βλέμμα του στην εκτόξευση της επόμενης σεζόν.

Παναθηναϊκός: Η μεγάλη αλλαγή φέτος στις μεταγραφές

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε συνεργασία με τον Εργκίν Αταμάν και τους συνεργάτες του δυσκολεύτηκαν το προηγούμενο καλοκαίρι να υπογράψουν τους αθλητές, πληρώνοντας σε κάποιες περιπτώσεις υπεραξίες ελέω… της 17ης θέσης που τερμάτισε το Τριφύλλι.

Βλέπετε, πριν ένα χρόνο περίπου, το να είσαι παίκτης του Παναθηναϊκού δεν «πουλούσε» στην μανατζερική πιάτσα, κάνοντας ακόμα πιο δύσκολη το χτίσιμο του νέου κορμού.

Παρόλα αυτά, με πείσμα, πλάνο και υπομονή το Τριφύλλι κατάφερε να «ντύσει» στα πράσινα κορυφαίους παίκτες που εν τέλει κατάφεραν μετά από μια απαιτητική σεζόν με σκαμπανεβάσματα να κατακτήσουν το Double με Ευρωπαϊκό.

Ποιος θα το φανταζόταν δηλαδή, ότι από την 17η θέση της Ευρωλίγκας το club θα γινόταν Επτάστερο και φυσικά με τον Κώστα Σλούκα σαν αρχηγό της ομάδας.

Ούτε… παραμύθι να ήταν: Και φυσικά πλέον άλλαξαν οι ρόλοι, αφού αυτοί που «παρακαλάνε» να παίξουν στον Επτά φορές Πρωταθλητή Ευρώπης είναι οι παίκτες και οι μάνατζερ…

Exit mobile version