Παναθηναϊκός: Όνομα-έκπληξη έριξε στο τραπέζι ο Ουρμπόνας

Σε πρόσφατο podcast που έκανε, ο Ντονάτας Ουρμπόνας αναφέρθηκε σε ένα νέο όνομα που ίσως απασχολήσει το καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Ποιον ξένο «έκοψε» ο Αταμάν για το Game 4

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας σε πρόσφατο podcast που συμμετείχε, αναφέρθηκε σ’ έναν παίκτη, ο οποίος αγωνίζεται στο «3» και το «4» και είναι πιθανό ν’ απασχολήσει τον Παναθηναϊκό φέτος το καλοκαίρι.

Παράλληλα ο δημοσιογράφος ξεκαθάρισε πως το συγκεκριμένο όνομα δεν είναι λαμπερό και δεν πρόκειται για έναν παίκτη-σταρ από το πάνω ράφι.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Έχω ένα όνομα, ας πούμε μια φθηνότερη επιλογή, έναν παίκτη που δεν θα κλέψει τα φώτα της δημοσιότητας από τους σταρ που έχει ο Παναθηναϊκός. Τι πιστεύεις, σε περίπτωση που φύγει ο Χουάντσο, για την περίπτωση του Άιζακ Μπόνγκα.

Ως ένας παίκτης που μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις των φόργουορντ, δεν ζητά την μπάλα, παίζει τρομερή άμυνα, μπορεί να σουτάρει σε κάποιο βαθμό. Δεν είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή, αλλά δεν μπορείς να τον αφήσεις ξεμαρκάριστο».

Ωστόσο να σημειώσουμε ότι το ενδεχόμενο ν’ αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ συγκεντρώνει ελάχιστες έως και καθόλου πιθανότητες, καθώς ο Εργκίν Αταμάν τον πιστεύει αρκετά και τον θέλει και του χρόνου στην ομάδα.

Exit mobile version