Παναθηναϊκός: Όλα ανοικτά με το μέλλον του Βιλντόζα

Η «Corriere dello Sport Bologna» έρχεται να βάλει νέα δεδομένα στην υπόθεση του Λούκα Βιλντόζα και να προσθέσει μία ακόμη ομάδα που ενδιαφέρεται για εκείνον.

Αρης-Παναθηναϊκός 68-80: Τα highlights από το διπλό

Ο Λούκα Βιλντόζα αυτή τη στιγμή ανήκει στον Παναθηναϊκό, όμως μετά την απόκτηση του Λορέντζο Μπράουν οι πράσινοι δεν αναμένεται, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο, να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Αυτό που γνωρίζαμε έως τώρα ήταν πως για εκείνον ενδιαφέρονται αρκετές ομάδες, όπως ο Ερυθρός Αστέρας, η Παρτιζάν αλλά και ο Ολυμπιακός, ο οποίος βλέπει την αγορά να στενεύει επικίνδυνα.



Πλέον σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Corriere dello Sport Bologna» έρχεται να προστεθεί ακόμα μία ομάδα στη μάχη της απόκτησης του Αργεντινού guard, η οποία είναι η Βίρτους Μπολόνια.

Πιο αναλυτικά όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει ο Ίφε Λούντμπεργκ με την ιταλική ομάδα να αναζητά ενίσχυση στα γκαρντ και τον Βιλντόζα να είναι πολύ ψηλά στη λίστα της.

Όλα θα εξαρτηθούν από τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την Μπολόνια με τον Λούκα Μπάνκι να σκέφτεται να δώσει ευκαιρία στον Όγκνιεν Ντόμπριτς, ο οποίος τη φετινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr