Οι διακοπές του Ναν και η εξομολόγηση της συντρόφου του: «Σε αγαπώ περισσότερο και από την ίδια μου τη ζωή»

Οι διακοπές του Ναν και η εξομολόγηση της συντρόφου του: «Σε αγαπώ περισσότερο και από την ίδια μου τη ζωή»

Ο Κέντρικ Ναν βρίσκεται στη Σαντορίνη κι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές την ίδια ώρα που η σύζυγός του, Μπλεν, εξομολογείται πόσο πολύ τον αγαπάει.

Ο Κέντρικ Ναν μετά την επιτυχημένη πρώτη χρονιά του στον Παναθηναϊκό, στην οποία κατέκτησε μία Euroleague και ένα πρωτάθλημα Ελλάδος, πλέον γεμίζει τις μπαταρίες του, ενόψει της ερχόμενης απαιτητικής σεζόν.

Ο Αμερικανός guard του Τριφυλλιού βρίσκεται στη Σαντορίνη, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του μαζί με τη σύντροφό του, Μπλεν.

Μάλιστα η ίδια εξομολογήθηκε πως την αγάπη της και τον θαυμασμό της προς το πρόσωπό του βάζοντας κι ένα τέλος σ’ όλα όσα έχουν ακουστεί για το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά τι ανέφερε η Μπλεν:

«Ο πρωταθλητής, ο μύθος, ο θρύλος. Σε αγαπώ περισσότερο και από την ίδια μου τη ζωή. Ευχαριστώ που πάντα με προσέχεις και με αγαπάς με τον τρόπο που το κάνεις, πάντα και για πάντα».

Δείτε την εικόνα:

Ο Ναν στη Σαντορίνη

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News