Παναθηναϊκός: Η πρώτη «βόμβα» έδειξε τι θέλει ο Γιαννακόπουλος

Ξεκάθαρο μήνυμα από τον ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, που μετά την κατάκτηση της 7ου Ευρωπαϊκού στην ιστορία του συλλόγου έχει θέσει έναν στόχο με τον οποίο θα πορευτεί το κλαμπ την επόμενη σεζόν.

Παναθηναϊκός: Με Γιαννακόπουλο η κλήρωση των διαιτητών του Game 5

Ο Παναθηναϊκός απέσπασε την υπογραφή του Λορέντζο Μπράουν, πυροδοτώντας μία ακόμα μεταγραφική βόμβα στην Ευρωλίγκα και δημιουργώντας μια ονειρική τετράδα στα γκαρντ, που τίποτα δεν έχει να… ζηλέψει από τις αντίστοιχες backcourt των άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την μεταγραφή αυτή αποσκοπεί σε ένα μόνο πράγμα: Να δημιουργήσει τη δική του δυναστεία στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, με τον επόμενο στόχο να είναι η κατάκτηση του 8ου αστεριού, την προσεχή χρονιά.

Σε συνεργασία με τον Εργκίν Αταμάν και τους συνεργάτες του, λοιπόν, ο Επτάστερος κινήθηκε αστραπιαία, «έκλεισε» τον κορυφαίο γκαρντ και πάει να τα σαρώσει όλα, έχοντας οχυρωθεί, όπως πρέπει, σε μια θέση που «πονούσε» τα προηγούμενα χρόνια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr