Αυτό είναι το ΜΥΘΙΚΟ deal Παναθηναϊκού-Μπράουν - Όλα τα ποσά

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προχωρήσει σ’ ένα μυθικό deal κλείνοντας τον Λορέντζο Μπράουν από την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Αυτό είναι το ΜΥΘΙΚΟ deal Παναθηναϊκού-Μπράουν - Όλα τα ποσά

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατάκτησε την κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας φέτος, ωστόσο δεν επαναπαύεται και στόχος του είναι να διατηρήσει τα σκήπτρα σε Ελλάδα κι Ευρώπη και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η ενίσχυση στα guard για τους πράσινους ήταν δεδομένη και μόλις τελείωσε η σεζόν, οι πράσινοι έτρεξαν τις διαδικασίες προκειμένου ν’ αποκτήσουν τον Λορέντζο Μπράουν, τον οποίο είχε θέσει σαν προτεραιότητα ο Εργκίν Αταμάν.

Έτσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός μπήκε αρχικά σε διαπραγματεύσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και κατάφερε να βρει τη «χρυσή τομή», καθώς ο παίκτης είχε συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με τον ισραηλινό σύλλογο.

Πιο αναλυτικά οι πράσινοι θα δώσουν ένα buy out ύψους 600.000 ευρώ στην ομάδα του λαού, ενώ από εκεί και πέρα α χρήματα που θα πάρει ο Λορέντζο Μπράουν, συμπεριλαμβανομένων των πριμ και των μπόνους για την επόμενη τριετία, το συνολικό deal κυμαίνεται στα 6 εκατ. ευρώ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr