Αυτό είναι το ΜΥΘΙΚΟ deal Παναθηναϊκού-Μπράουν - Όλα τα ποσά
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προχωρήσει σ’ ένα μυθικό deal κλείνοντας τον Λορέντζο Μπράουν από την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κατάκτησε την κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας φέτος, ωστόσο δεν επαναπαύεται και στόχος του είναι να διατηρήσει τα σκήπτρα σε Ελλάδα κι Ευρώπη και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.
Η ενίσχυση στα guard για τους πράσινους ήταν δεδομένη και μόλις τελείωσε η σεζόν, οι πράσινοι έτρεξαν τις διαδικασίες προκειμένου ν’ αποκτήσουν τον Λορέντζο Μπράουν, τον οποίο είχε θέσει σαν προτεραιότητα ο Εργκίν Αταμάν.
Έτσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός μπήκε αρχικά σε διαπραγματεύσεις με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και κατάφερε να βρει τη «χρυσή τομή», καθώς ο παίκτης είχε συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με τον ισραηλινό σύλλογο.
Πιο αναλυτικά οι πράσινοι θα δώσουν ένα buy out ύψους 600.000 ευρώ στην ομάδα του λαού, ενώ από εκεί και πέρα α χρήματα που θα πάρει ο Λορέντζο Μπράουν, συμπεριλαμβανομένων των πριμ και των μπόνους για την επόμενη τριετία, το συνολικό deal κυμαίνεται στα 6 εκατ. ευρώ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιουλ: «Παίρνω πτήση για Αθήνα αύριο και παίζω με τον Παναθηναϊκό!»
- Λιόλιος: «Ο τελικός της Ευρωλίγκα θα είναι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός» (vid)
- «Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Ντομένικο Τεντέσκο»
- Γάτας: «Πολλά από αυτά που είπε ο Μπενίτεθ προκάλεσαν ένα μούδιασμα στον Παναθηναϊκό»
- «Σενάριο πώλησης Καλάμπρια μόνο... αλά Μαξίμοβιτς» (vid)