Παραμονή Γκος, η... απάντηση του Ολυμπιακού στη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν!

Ο Ολυμπιακός έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και έστειλε τη δική του απάντηση έπειτα από τη μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό.

Γκος: «Δείξαμε καρδιά, όπως και στην παράταση με τον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός πριν από λίγη ώρα έκανε δικό του, τον Λορέντζο Μπράουν αποκτώντας έναν παίκτη, ο οποίος ήταν ακριβώς αυτό που του έλειπε από την περιφέρειά του, η οποία πλέον διαθέτει και τους Κώστα Σλούκα, Κέντρικ Ναν, Τζέριαν Γκραντ και Δημήτρη Μωραΐτη.

Μετά τη συγκεκριμένη είδηση ο Ολυμπιακός έδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και φρόντισε με το δικό του τρόπο ν’ απαντήσει τους πράσινους γι’ αυτή τη μεταγραφή, παίρνοντας την απόφαση να παραμείνει στον Πειραιά ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος.

Μπορεί ο πρώην πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης να ήταν ο μοιραίος παίκτης, ο οποίος με τις αποφάσεις και την αστοχία του στέρησε το πρωτάθλημα στους ερυθρόλευκους, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον εμπιστεύεται και θα συνεχίσει μαζί του και την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr