Παναθηναϊκός: Απίθανο αυτό που πάει να κάνει ο Αταμάν!

Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το 1-0 - Ατάκες για παίκτες και οπαδούς!

Ο Τούρκος ξέρει την αγορά. Έχει το πλεονέκτημα ότι με του τίτλους που κέρδισε φέτος, πλέον παίκτες και ατζέντηδες θα κυνηγούν το κλαμπ για συνεργασία, μέχρι πέρσι γινόταν το αντίθετο.

Ο Εργκίν Αταμάν με αθλητές που θα επιλέξει εκείνος στο 1 και στο 5 θα μεγαλώσει το ροτέισον. Για μια ακόμα φορά θα βγάλει από το τσεπάκι του το προσωπικό εγχειρίδιο χτισίματος ομάδων, που έχει αποδειχτεί εξαιρετικό και θα ακολουθήσει την πεπατημένη.

Ο άνθρωπος φέτος έκανε μαγικά! Στην κυριολεξία! Ανέλαβε μια ομάδα soft, χωρίς πολύ διάθεση για «ξύλο» αλλά με πολλούς παίκτες που είχαν διάθεση να μάθουν, ξέροντας ότι ο χρόνος δεν ήταν σύμμαχός τους.

Με την πάροδο των μηνών ο κόουτς έβαλε λίγη τάξη στο χάος που είχε παραλάβει και πλέον με τον οργανισμό να τον εμπιστεύεται θα έχει όσο χρόνο χρειάζεται για να φτιάξει έναν Παναθηναϊκό για την δεύτερη σερί Ευρωλίγκα και την 8η συνολικά: Θα το κάνει με την όρεξη του δικαιωμένου ανθρώπου!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News