Παναθηναϊκός: Αλβέρτης και Πιτίνο βραβεύτηκαν από την Panatha USA (vid)

Παναθηναϊκός: Αλβέρτης και Πιτίνο βραβεύτηκαν από την Panatha USA (vid)

Φραγκίσκος Αλβέρτης και Ρικ Πιτίνο βραβεύτηκαν από τον σύλλογο φιλάθλων του Παναθηναϊκού στην Αμερική, Panatha USA.

Σε εκδήλωση που έγινε την Κυριακή 16 Ιουνίου στον πολυχώρο Terrace on the Park στην περιοχή Φλάσινγκ Μέντοους, οι Αλβέρτης και Πιτίνο βραβεύτηκαν από τους φίλους του «τριφυλλιού».

«Το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή για εμένα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις, διότι μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις καταφέρνεις πράγματα και φτάνεις σε ένα επίπεδο.

Μόνος σου δεν μπορείς. Χρειάζεσαι έναν συνοδοιπόρο, κάποιον συναθλητή, κάποιον φίλο. Πραγματικά σας ευχαριστώ πολύ γιατί με κάνατε κι ένοιωσα σπίτι μου, σας νοιώθω φίλους μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό», ανέφερε ο Αλβέρτης.

Με τον Πιτίνο να προσθέτει: «Ήταν εξαιρετική χρονιά να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό να κερδίζει την Ευρωλίγκα. (Στο πρωτάθλημα) ήταν 0-2 με τον Ολυμπιακό.

Καθόμουν έξω και παρακολουθούσα τον τελικό και όλοι ήθελαν να δουν το χόκεϊ. Τους λέω πηγαίνετε κάτω να δείτε το χόκεϊ, εγώ βλέπω τον Παναθηναϊκό, δεν ξέρω τι λέτε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News