Λορέντζο Μπράουν: «Με τον Μπόλντγουιν θα περνούσαμε εύκολα τον Παναθηναϊκό»

Μπορεί ο Λορέντζο Μπράουν να είναι βασικός στόχος του Παναθηναϊκού, όμως ο ίδιος αναφέρθηκε σε δηλώσεις του για τη σειρά των playoffs, ανάμεσα στη Μακάμπι και τους πράσινους.

Λορέντζο Μπράουν: «Η Μακάμπι θα φύγει από την Αθήνα με 2-0»

Ο Παναθηναϊκός έχει συνδεθεί με τον Λορέντζο Μπράουν, καθώς οι πράσινοι επιθυμούν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους και να δημιουργήσουν μια αχτύπητη περιφέρεια την αγωνιστική σεζόν 2024-25.

Παρ’ όλα αυτά όσο το θέμα της μετακίνησης ή μη του Αμερικανού με ισπανικό διαβατήριο guard είναι ανοιχτό, εκείνος θυμήθηκε τη σειρά των playoffs ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα θεωρεί πως αν «η ομάδα του λαού» είχε υγιή τον Μπόλντγουιν, τότε θα περνούσε εύκολα το εμπόδιο του μετέπειτα Πρωταθλητή Ευρώπης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω πως ο Κάτας έπρεπε να είχε αναδειχθεί προπονητής της σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ίσως δεν βγήκε για λόγους πολιτικής. Δεν ξέρω γιατί, πάντως αυτό που έκανε φέτος ήταν απλά φανταστικό.

Ήταν δύσκολα. Για τρεις μήνες δεν ήξερε κανείς τι ακριβώς είχα και κάποιοι φίλαθλοι έλεγαν πως δεν ήμουν αφοσιωμένος στην ομάδα. Μου ήταν δύσκολο ακόμη και να σηκώνομαι από το κρεβάτι κάθε μέρα, γιατί είχα ένα πρόβλημα στη μέση. Κι όμως συνέχισα να παίζω και προσπαθούσα, γιατί αγαπώ αυτή την ομάδα. Αν δεν ήμουν τραυματίας, όλα θα ήταν διαφορετικά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr