Παναθηναϊκός: Τα mind games και το... ρουά - ματ του Αταμάν

Ύψιστη τιμή για τον Αταμάν: Προτάθηκε για να τιμηθεί για τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας!

Το αλατοπίπερο της φετινής σεζόν ήταν οι κόντρες των προπονητών στα ντέρμπι λεκτικές και μη.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν επρόκειτο να καθίσει με τα χέρια σταυρωμένα, ούτε θα κρυβόταν απέναντι στα mind games του Μπαρτζώκα που την προηγούμενη διετία έβρισκε κι έκανε απέναντι στους Ράντονιτς, τους Πρίφτηδες και τους Βόβορες.

Ο Τούρκος θα το σήκωνε το γάντι πάση θυσία, αφενός γιατί θεωρεί τον εαυτό του νο1 αυθεντία στην ήπειρο, έτσι λοιπόν έσβησε εξαρχής τις κόκκινες γραμμές, για εκείνον δεν υπήρχε κανένα όριο. Από τη στιγμή που είχε τα…αυγά να πει πριν έρθει στην Αθήνα ότι φιλοδοξεί να κάνει τους οπαδούς να ξεχάσουν κοτζάμ Ομπράντοβιτς, δεν θα κώλωνε μπροστά σε καμία πρόκληση από κανένα προπονητή.

Είδαμε ότι μετά το Βερολίνο η ένταση πια ήταν σε πρωτόγνωρο επίπεδο, αφού στο λιμάνι κατάλαβαν ότι μόνο με το εγχώριο τρεμπλ θα έσωζαν την χρονιά επικοινωνιακά.

Έπαιξαν τα ρέστα τους με την διαιτησία ως το game 4 και από την στιγμή που το σκορ είχε γίνει 2-2 η ένταση στο τέλος διέλυσε τους λιμανίσιους, αφού στο τριφύλλι λόγω DPG αλλά και Αταμάν την έχουν συνηθίσει, ηρεμία δεν υπάρχει ποτέ στο ΟΑΚΑ και δεν το αναφέρουμε ως κατ’ ανάγκη κακό.

Ο συνηθισμένος στις εύκολες μάχες Μπαρτζώκας απέναντι στον μνημονιακό Παναθηναϊκό βρήκε φέτος μπροστά του τον φουλ ανταγωνιστικό, Εργκίν, οι δύο τους πάτησαν το γκάζι, ο καθένας προς τη δική του κατεύθυνση.

Ο Έλληνας έγινε πιο βιτριολικός από ποτέ, ο Τούρκος βυθίστηκε στις τακτικές ιδέες, ψάχνοντας τη νέα πρωτοπορία, ακουμπώντας στο υπέρτερο ταλέντο των δικών του παικτών, που εν τέλει τον έκαναν πρώτο μάγκα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News