Ντάνιελ Τάις: Ο ψηλός που θα «κουμπώσει» ιδανικά στον Παναθηναϊκό

Ντάνιελ Τάις: Ο ψηλός που θα «κουμπώσει» ιδανικά στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός μετά την άκρως επιτυχημένη σεζόν που είχε κοιτάζει να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή και τη νέα χρονιά.

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο λέει ο σοφός λαός και επιπλέον ακόμη μία φράση που έχει βγει από τον λαό είναι πως το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να παραμείνεις σ’ αυτή.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, έφτασε στην κορυφή μέσα σε λίγους μήνες τόσο της Ευρώπης όσο και της Ελλάδας και πλέον καλείται να ξεκινήσει να είναι συνεπής σε κάθε του ραντεβού και να διατηρηθεί στην κορυφή του βουνού.

Για να γίνει αυτό, άπαντες στο σύλλογο θα πρέπει να τρέχουν τις υποθέσεις που πρέπει με πλάνο, γρήγορα αντανακλαστικά και στοχευμένα. Αυτή τη στιγμή οι πράσινοι είναι ένας οργανισμός που δουλεύει εξαιρετικά σε όλα τα επίπεδα και ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Μέσα στους παίκτες που έχει κυκλώσει ο σύλλογος βρίσκεται κι ο Ντάνιελ Τάις, ο οποίος αγωνιζόταν στους Λος Άντζελες Κλίπερς φέτος, ενώ παράλληλα μετράει μια θητεία έξι ετών στο NBA.

Ο Γερμανός αγωνίζεται στη θέση «5» και είναι ουσιαστικά αυτό ακριβώς που ψάχνει ο Εργκίν Αταμάν στη ρακέτα, προκειμένου να πλαισιώσει και τον Ματίας Λεσόρ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συγκεκριμένα ο Τάις είναι ένας σκληροτράχυλος αμυντικός, ο οποίος δεν ποστάρεται εύκολα, δε φοβάται να βάλει το κορμί του στη φωτιά, ενώ έπειτα διαθέτει έφεση στο αμυντικό ριμπάουντ παίρνοντας καλές τοποθετήσεις.

Από την άλλη πλευρά επιθετικά είναι ένας επιθετικός, ο οποίος αρέσκεται στο να βγαίνει εκτός ρακέτας και να σουτάρει ή να βρίσκει σκορ από μέση απόσταση, διότι διαθέτει εξαιρετικό σουτ τριών πόντων κι αυτό είναι ένα στυλ παιχνιδιού που θέλει ο Τούρκος προπονητής από τους ψηλούς του.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Τάις, σε περίπτωση που έρθει, βγαίνοντας εκτός ρακέτας θα τραβάει και τον αντίπαλο ψηλό με αποτέλεσμα να δημιουργεί χώρο για lay-up στους guard (Σλούκας, Ναν, Γκραντ, Γκριγκόνις κ.α.).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News