«Αυτός ο γκαρντ είναι ιδανικός για τον Παναθηναϊκό»

Jordan-Loyd-as-monaco-panathinaikos-bc-loint

Γνωστός δημοσιογράφος τοποθετήθηκε και πάλι για την πολυαναμενόμενη off-season και τις κινήσεις που θα έκανε ο ίδιος αν ήταν στον Επτάστερο.

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας στο podcast του στο BasketNews πήρε θέση σχετικά με το ποιος μπασκετμπολίστας θα ταίριαζε στον Παναθηναϊκό της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είμαι σίγουρος αν ο Κορκμάζ θα ταίριαζε σε αυτόν τον Παναθηναϊκό. Σκέφτηκα τον παίκτη που εγώ νομίζω ότι δεν θα δημιουργούσε το παραμικρό πρόβλημα σχετικά με το χρόνο συμμετοχής του και που γνωρίζει πώς να παίξει δίπλα σε elite παίκτες.

Έναν παίκτη που βοηθά προκειμένου να δημιουργηθεί εξαιρετική χημεία στα αποδυτήρια και είναι γενικός εξαιρετικό παιδί. Είναι ο Τζόρνταν Λόιντ. Θα είναι free agent φέτος και μπορεί να παίξει και στις θέσεις των γκαρντ»

Ο 31χρονος παίκτης της Μονακό, λοιπόν, ήταν η πρότασή του για την ενίσχυση του Επτάστερου την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News