Βετάκης: «Αυτές τις μεταγραφές θέλει ο Παναθηναϊκός - Τα ονόματα Μπράουν και Παπαγιάννη»

Παναθηναϊκός: Έτσι τα σάρωσε όλα, αυτό ήταν το κλειδί!

Ο Σωτήρης Βετάκης μοιράστηκε τις πληροφορίες του για την επόμενη μέρα στον «Επτάστερο».

Αναλυτικά:

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Οι τεράστιες επιτυχίες τα έκαναν πολύ απλά: Οι κινήσεις θα είναι λίγες. Από 2 μάξιμουμ 3. Αυτό θα τροποποιηθεί μόνο αν γίνει ανατροπή των εκτιμήσεων για Ναν και NBA. Αποχωρήσεις. Βιλντόζα-Μπαλτσερόφσκι δεν έχουν θέση. 

Για τον Πολωνό δεν υπάρχει θέμα. Θα αποχωρήσει και θα υπογράψει στην Ουνικάχα Μάλαγα.

Του Αργεντινού είναι λίγο σύνθετο καθώς έχει συμβόλαιο για άλλα 2χρ έναντι περίπου 3,6M συνολικά. Επίσης υπάρχει ένα ζήτημα με τη δικαίωση της Μπασκόνια για αποζημίωση 1Μ!

Πληροφορία από το Βελιγράδι θέλει τον Ερυθρό Αστέρα να είχε προνοήσει στο συμβόλαιο της με τον Βιλντόζα για όρο που ανέφερε πως εκείνος θα επιβαρυνθεί το ποσό αν δικαιωνόταν η Μπασκόνια. Άγνωστο είναι αν κι ο #paobc έχει ίδιο όρο.

Προσθήκες: Ένα «5» που δεν θα «τιμωρεί» τον Λεσόρ. Δεν θα περιορίσει τον χρόνο του αλλά θα του δίνει ανάσες.

Εκτίμηση πως ιδανικά για τον Αταμάν ο παίκτης θα ήταν ο Παπαγιάννης που δίνει διαφορετικά πράγματα από τον Γάλλο και δεν πιάνει θέση ξένου.

Όμως υπάρχουν προϋποθέσεις για να γίνει τέτοια κίνηση, με πρώτη να μην τον κρατήσει η Φενερμπαχτσέ που έχει option. Και ένας ακόμη ποιοτικός Point-Guard.🎯 Ο #paobc έχει στοχεύσει τον Λορέντζο Μπράουν και η υπόθεση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

ΥΓ: Ίσως να δούμε κανά «εμφύλιο» για τα μάτια του LB καθότι ο #olympiacosbc μετά την ατυχία του Κίναν Έβανς αναζητά παίκτη και από την αγορά της Ευρωλίγκα ελάχιστες είναι επιλογές με τον άσο της Μακάμπι να είναι αναμφίβολα η καλύτερη! Θα δούμε…»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News