Παναθηναϊκός: Αποκαταστάθηκε η τάξη στο Τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Αποκαταστάθηκε η τάξη στο Τριφύλλι

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φάνηκαν καυτοί όταν η μπάλα άρχισε να βαραίνει στα τελευταία δεύτερα του 5ου τελικού.

Για μια στιγμή νομίζαμε ότι είχαν απωλέσει τον refuse to lose χαρακτήρα που παρουσίαζαν από τον Φλεβάρη και μετά κι αυτό ήταν που στεναχωρούσε απέναντι σε αντιπάλους που από άποψη προσόντων δεν είναι ούτε για να τους δένουν τα κορδόνια.

Το 0-2 ήταν στενάχωρο αλλά όχι και ανεξήγητο, ήταν επόμενο το μυαλό των παικτών του Αταμάν να ταξίδευε στη Γερμανία, όπου φέτος πέτυχαν κάτι μυθικό. Τελικά και στο ελληνικό πρωτάθλημα η τάξη αποκαταστάθηκε και ο καλοκαίρι αναμένεται χαλαρό για το τριφύλλι.

Μετρημένες μεταγραφικές κινήσεις, διατήρηση κορμού, με τον οργανισμό να ποντάρει στο 90% του υπάρχοντος ρόστερ που του έφερε τις πρωτιές, συνθέτοντας το πιο απίθανο μπασκετικό παραμύθι όλων των εποχών.

Τώρα που το ξανασκεφτόμαστε μπορούμε να το συγκρίνουμε μόνο με εκείνο της Παρτιζάν που το 1992 βγήκε πρωταθλήτρια Ευρώπης, παίζοντας σε ουδέτερη χώρα, με τα πάτρια εδάφη να διαλύονται από τις ΝΑΤΟϊκές βόμβες εν μέσω εμφυλίου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News