Γκριγκόνις: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι απίστευτοι - Δεν έχω δει κάτι τέτοιο σε καμία άλλη χώρα»

ΕΠΙΚΟΤΑΤΗ ατάκα Γκριγκόνις: «Με λένε τον Μαλντίνι του Παναθηναϊκού»

Ο Μάριους Γκριγκόνις μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μίλησε για τους δύο τίτλους που κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό, τον τρόπο που έμεινε στην ομάδα και τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε στο sdna:

– Καταφέρατε να κάνετε το νταμπλ και να πάρετε και το πρωτάθλημα. Πως νιώθεις;

«Ήταν μια πολύ μεγάλη σεζόν. Πολύ εξουθενωτική σεζόν. Αλλά κερδίσαμε δύο τίτλους και τους δύο πιο σημαντικούς και αισθάνομαι υπέροχα. Ήταν πολύ κουραστικό, αλλά όταν κερδίζεις και δίνεις αυτά τα συναισθήματα στον κόσμο είναι το καλύτερο για την καρδιά μας».

– Τι σας είπε ο κόουτς Αταμάν μετά τα δύο πρώτα ματς και το 0-2;

«Όπως πάντα να είμαστε επιθετικοί. Ότι θα είναι αλλά παιχνίδια και να μπούμε στο παρκέ και να παλέψουμε».

– Ήσουν και πέρσι στην ομάδα και μέσα σε έναν χρόνο έχουν αλλάξει τα πάντα. Πως το βίωσες;

«Έχουμε φτάσει στο σημείο αυτή η ερώτηση να έχει επαναληφθεί πολλές φορές κι αυτό από μόνο του τα λέει όλα νομίζω. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα. Είναι μία εντελώς διαφορετική ομάδα. Είμαι χαρούμενος που με κάποιον τρόπο έμεινα στην ομάδα και μπορώ να απολαύσω όλες αυτές τις στιγμές, τις επιτυχίες και τους τίτλους».

– Και κάτι για την προσωπική σου απόδοση;

«Είμαι πολύ κουρασμένος. Θέλω να χαλαρώσω για λίγο και μετά έχω την εθνική Λιθουανίας και όλα αυτά. Θα γιορτάσουμε για λίγο, θα χαλαρώσουμε και μετά δουλειά».

– Στο γήπεδο έβλεπες παντού χαμόγελα και χαρά. Πως είναι να το προκαλείς εσύ όλο αυτό; 

«Δεν έχω λόγια να το εκφράσω. Είναι τρελοί για το μπάσκετ. Κάποιες φορές υπερβολικά τρελοί. Είναι απίστευτοι και είναι κάτι απίθανο για το άθλημα του μπάσκετ γενικότερα και κάτι που δεν έχω δει σε καμία άλλη χώρα».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News