Μπόγρης: «Θύμισε… Σπανούλη το πρώτο ημίχρονο του Σλούκα!» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε τον 5ο τελικό της Basket League ανάμεσα στους δύο «αιωνίους».

Μπόγρης: «Θύμισε... Σπανούλη το πρώτο ημίχρονο του Σλούκα!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Ήξερα ότι ο Ολυμπιακός αν πάει στα πέντε παιχνίδια, δεν έχει ελπίδα.

Τι εννοούσε ο Μπαρτζώκας για τα άστρα; Μήπως για τα επτά αστέρια του Παναθηναϊκού; Μήπως επειδή είναι δίσεκτο έτος; Το ροτέισον μακροπρόθεσμα σε κουράζει…

Πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός είχε bench points 40, λόγω του Σλούκα. Ο Ολυμπιακός έτρεξε ωραία στο γήπεδο στην αρχή και βρήκε τριποντάκια. Και στο 3ο δεκάλεπτο ήταν το ίδιο. Ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλεύτηκε τα δύο φάουλ του Λεσόρ, κατά τη γνώμη μου στο ξεκίνημα. 

Ο Σλούκας πήρε την σκυτάλη και τους πετσόκοψε. Ήταν εξαιρετικός. Τέτοιο πρώτο ημίχρονο ήταν σαν τα δεύτερα του Σπανούλη με Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ.

Τα πιο κακά 3-4λεπτα του Ολυμπιακού ήταν όταν κάθονταν ταυτόχρονα Μιλουτίνοφ-Παπανικολάου στον πάγκο. Χωρίς τον Παπανικολάου η ομάδα είναι μέτρια προς κακή.

Η μεγαλύτερη νίκη δεν είναι ότι η βασική αιτία ήταν ότι ο Σλούκας έφερε το νταμπλ, αγωνιστικά έχασε τρομερή δυναμική ο Ολυμπιακός.

Αν ερχόταν από τη Φενέρ, δεν θα ήταν το ίδιο σαν δυναμική μεταγραφής. Αναγκάστηκε να παίξει με τους έξι ξένους ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός ενίσχυσε τον ελληνικό κορμό. Σε 5-7 χρόνια θα λένε οι Ολυμπιακοί, αα ρε Σλούκι τι μας έκανε, όπως λένε για τον Σπανούλη οι Παναθηναϊκοί.»

Δεν με πιάνει το αλγκοφρέν, μου αρέσει το πονστάν ή το βολταρέν για παυσίπονο.»

Δείτε παρακάτω:

YouTube video player

Exit mobile version