Είναι αλήθεια! «Βράζουν» στον Ολυμπιακό με την διαιτησία του πέμπτου τελικού

Είναι αλήθεια! «Βράζουν» στον Ολυμπιακό με την διαιτησία του πέμπτου τελικού

Απίστευτο και όμως αληθινό Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του πέμπτου τελικού!

Οι δύο φάσεις στις οποίες επικεντρώνονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν το επιθετικό ριμπάουντ του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, όπου, όπως ισχυρίζονται οι Ερυθρόλευκοι, υπάρχει επιθετικό φάουλ στον Παπανικολάου και βολές για τον Ολυμπιακό, αλλά και το επιθετικό ριμπάουντ του Ντίνου Μήτογλου στο 3:16 πριν το τέλος (μετά από άστοχο λέι απ του Σλούκα), όπου επίσης, σύμφωνα με τους Ερυθρόλευκους, υπάρχει επιθετικό φάουλ και βολές για τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα από τον Ολυμπιακό τονίζουν πως και τις δύο φάσεις δεν της έδωσε ο διαιτητής Καρπάνος, ο οποίος είχε στοχοποιηθεί από την πλευρά του Παναθηναϊκού μέσω social media, με αποτέλεσμα άγνωστοι να γράψουν συνθήματα στον τοίχο του σπιτιού του, σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportal.gr.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News