Παναθηναϊκός: Το δίπολο Ναν - Σλούκα που άφησε άφωνη όλη την Ευρώπη!

Η «κέντα» Σλούκα-Ναν είναι too much για την Ευρωλίγκα. Όταν αμφότεροι βρίσκονται σε παρατεταμένη υψηλή πτήση δείχνοντας σημάδια έντονης επιθετικότητας ο Παναθηναϊκός είναι το πιο unmatched σύνολο στην ήπειρο.

Παναθηναϊκός: Ποστάρισμα με... νόημα του Ναν για Σλούκα (pic)

Οι άνθρωποι δύσκολα ελέγχονται, μόνος τους αντίπαλος ο κακός τους εαυτός, χώρια που έτσι όπως τους βλέπουμε στα καλά τους, υπερβαίνουν το δίδυμο Μίσιτς-Λάρκιν που είχε ο κόουτς στην Εφές.

Ο αντίπαλος ότι κι αν επιστρατεύσει φανερά χάνει σε χρόνο αντίδρασης όταν ο Αμερικανός έχει κέφι , αφού όχι μόνο είναι σβέλτος, αλλά δημιουργεί και για τον εαυτό του, συν την φοβερή του έφεση στην ντρίμπλα που μπορεί να σου…σπάσει τους αστραγάλους.

Με τους αντιπάλους να διαθέτουν μόνο τον Ουόκαπ καλό αμυντικό, σκληρό σε τρεξίματα στο αμυντικό τρανζίσιον, οι πράσινοι σήμερα μπορούν να πάρουν πολλούς πόντους στο ανοιχτό γήπεδο βασισμένοι στους experts σε τέτοιες καταστάσεις.

Aν αυτό συμβεί οι οικοδεσπότες θα έχουν κάνει το πρώτο βήμα για την επιτυχία.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr