Παναθηναϊκός: Είδατε το νέο… κρεσέντο του Μπαρτζώκα;

Παρατηρούσαμε τις αντιδράσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ΣΕΦ. Ο άνθρωπος μπορεί να αποκαλείται σκακιστής (!) αλλά τα νεύρα του μεταδίδονται πανεύκολα σε όλο τον οργανισμό. Ο Ολυμπιακός έχασε το μυαλό του στο 4ο παιχνίδι. Πήγε εκεί που τον πήγε ο αντίπαλος.

Μπαρτζώκας: «Καμιά φορά η ζωή δεν ξέρεις πως στα φέρνει» (vid)

Εκνευρισμός, αστοχία, έλλειψη καθαρού μυαλού που συνήθως δείχνει αυτή η ομάδα η οποία υπολείπεται σε ατομικό ταλέντο. Τα ποσοστά τους από τις βολές μαρτυρούν πολλά.

Η απουσία του συνδυασμού αποφασιστικότητας /μαχητικού πνεύματος/mentality που φέρνουν π.χ στο τριφύλλι οι Ναν-Σλούκας, γονάτισαν την επίθεση των ερυθρολεύκων, η οποία δε πήρε τίποτα από παίκτες-κλειδιά.

Κάθε χαμένο «καλό» σουτ του Κάνααν και του Πίτερς έριχνε την ψυχολογία στο πάτωμα και μείωνε το οξυγόνο σε μια έτσι κι αλλιώς αποπνικτική ατμόσφαιρα με τα κλιματιστικά να μένουν ανενεργά.

Η μη προσβασιμότητα στη ρακέτα στο β΄ μέρος κι η περιφερειακή αστοχία έβαλαν τον ΟΣΦΠ σε απίστευτα νεύρα, έχοντας και τον προπονητή του να κοπανιέται σε κάθε φάση.

Ο Μπαρτζώκας ξέρει ότι αν χάσει ΑΥΤΟ το πρωτάθλημα, με όλα τα κόζα δικά του, πλήρη έλεγχο της ομοσπονδίας το…Πάρκινγκ νο2 είναι στο δρόμο κι έρχεται…

Exit mobile version