Ζέρβας για το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ: «Όποιος χάσει το πρωτάθλημα, θα είναι αποτυχημένος!» (vid)
Ο Νίκος Ζέρβας μάλλον «ξέχασε» την Ευρωλίγκα του Παναθηναϊκού και τόνισε πως το πρωτάθλημα θα κρίνει αν είναι πετυχημένη ή αποτυχημένη η φετινή χρονιά στο Τριφύλλι!
Αναλυτικά όσα είπε ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού:
«Ο Ολυμπιακός έχει κάνει υπέρβαση φέτος με αυτό το ρόστερ και τους τραυματισμούς. Μετά το 2-0 έκανε λανθασμένη διαχείριση, το άγχος και η πίεση τον κατέβαλαν.
Ο Παναθηναϊκός έχει το ψυχολογικό πλεονέκτημα και την έδρα. Δεν γνωρίζω κατά πόσο σε 48 ώρες θα βρουν τη δύναμη και το κουράγιο. Δεν λέω ότι ξαφνικά οι διαφορές των δύο ομάδων είναι τεράστιες.
Δεν έχει ξανακερδίσει σε Game 5 εκτός έδρας ο Ολυμπιακός. Υπάρχει πρόθεση και από τις δύο διοικήσεις να βάλουν παραπάνω χρήματα του χρόνου.
Η σημερινή μέρα θα κρίνει ποιος είναι πετυχημένος. Όποιος πάρει το πρωτάθλημα είναι απόλυτα πετυχημένος, όποιος το χάσει, είναι αποτυχημένος!»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Δεν πιστεύω ότι στεναχωρήθηκε ούτε ένας παίκτης του Παναθηναϊκού που έφυγε ο Χολμς»
- Μαντσίνι: «Είδα από τον Αλαφούζο κάτι που δεν είδα σε άλλες ομάδες - Ο Γιοβάνοβιτς έφτιαξε ομάδα»
- Δύο δυνατές προσθήκες στα χαφ θέλει ο Παναθηναϊκός - Τα προφίλ
- Μεταγραφές: Τρεις υποθέσεις για τον «άσο» στον Παναθηναϊκό
- Ανοιχτό το ενδεχόμενο πώλησης για μεγάλο όνομα στον Παναθηναϊκό, ο υποψήφιος