Μάικ Τζέιμς: Η απόφαση για το μέλλον του

Ο Μάικ Τζέιμς σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Equipe» έχει αποφασίσει για το μέλλον του, καθώς το συμβόλαιό του με τη Μονακό λήγει φέτος το καλοκαίρι.

Παράπονα Τζέιμς για τη διαιτησία : «Είμαι αηδιασμένος από το μη σεβασμό που μου δείχνουν»

Μεγάλο είναι το θέμα συζήτησης που έχει προκύψει γύρω από τον Μάικ Τζέιμς και το μέλλον του, καθώς ο Αμερικανός combo guard μπορεί να βρίσκεται κοντά στην απόσυρσή του, όμως είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που ελκύει ομάδες.

Το σύμβολαιο που έχει υπογράψει με τη Μονακό τελειώνει φέτος το καλοκαίρι και οι συζητήσεις που είχαν γίνει από τις δύο πλευρές δεν είχαν θετική εξέλιξη με το θέμα να παγώνει και το ρεπορτάζ να συνδέει τον Τζέιμς με άλλες ομάδες της Ευρώπης, όπως με τον Ολυμπιακό.

Παρ’ όλα αυτά σύμφωνα με τωρινό ρεπορτάζ της «Equipe», ο Αμερικανός σταρ της Euroleague αποφάσισε να παραμείνει για ακόμα τρία χρόνια στη Μονακό. Δηλαδή θα βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με ισχύ έως το 2027.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr