Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου εκπλήρωσε την επιθυμία ενός παιδιού ΑμεΑ να παρευρεθεί στον 5ο τελικό! (pic-vid)

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου εκπλήρωσε την επιθυμία ενός παιδιού ΑμεΑ να παρευρεθεί στον 5ο τελικό! (pic-vid)

Το μεγαλείο της ψυχής της επέδειξε η νεαρή Δέσποινα Γιαννακοπούλου, η οποία βοήθησε άτομο με ειδικές δεξιότητες να εξασφαλίσει τη θέση του στο ΟΑΚΑ για τον 5ο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα ήταν πολύ περήφανος για την εγγονή του.

Η οικογένεια Γιαννακόπουλου πάντοτε βοηθούσε όσους έχουν ανάγκη (πρόσφατα και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε αποκάλυψη για τον αξεπέραστο ηγέτη του Παναθηναϊκού).

Στα χνάρια του πατέρα και του παππού της η Δέσποινα Γιαννακοπούλου πήρε την πρωτοβουλία να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του Μάριου Ψαραδέλλη.

Πρόκειται για ένα παιδί το οποίο πριν από περίπου 1,5 χρόνο είχε δεχτεί «πόρτα» από την ΠΑΕ ΑΕΚ στην OPAP Arena για ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και η «πράσινη» ΚΑΕ με ειδική πρόσκληση είχε απαλύνει τον «πόνο» του.

Ο Μάριος, λοιπόν, δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριό του για το Game 5 στο ΟΑΚΑ και εξέφρασε τη λύπη του μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας TIK-TOK: «Το γήπεδο για το αυριανό ματς με τον Ολυμπιακό είναι sold out, δυστυχώς δεν θα καταφέρω να πάω.

Στενοχωριέμαι που είναι αλήθεια, αλλά κάνω αυτό το βίντεο γιατί είμαι ένα παιδί που σέβομαι και δεν το παίζω τζαμπατζής και θα κάτσω στην τηλεόρασή μου να παρακολουθήσω το ματς. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες, να νικήσει ο καλύτερος!».

Προς μεγάλη έκπληξη του Μάριου εμφανίστηκε η κόρη του «DPG» και τον κάλεσε να της στείλει προσωπικό μήνυμα για να λυθεί το ζήτημα.

Σε νεότερο βίντεο εμφανίστηκε με εντελώς αλλαγμένη διάθεση και ζήτησε να βρεθεί στο κέντρο του γηπέδου, άμα νικήσει ο Παναθηναϊκός στον 5ο αγώνα!

Δείτε παρακάτω:

 

Η Δέσποινα Γιαννακοπούλου εκπλήρωσε την επιθυμία ενός παιδιού ΑμεΑ να παρευρεθεί στον 5ο τελικό! (pic-vid)

@mariosdellisofficial #soldout #tickets #panathinaikos #paobc #basketball #greece #athens #mariosdellisofficial #mariosdellis #fy #foryoupage#fyp ♬ Experience – Solo Piano – Ludovico Einaudi

@mariosdellisofficial Να είσαι εκεί💚☘️#dpg #dpg7000 #panathinaikos #paobc #7star #trifilara ♬ Mexri Telous – Nino Xypolitas

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News