Παναθηναϊκός: Τους διέλυσε ο Γιαννακόπουλος - Ολύμπια ψυχραιμία παρά τα όργια!

Πολύ ψύχραιμο τον είδαμε στο Instagram τον ιδιοκτήτη παρότι στο γήπεδο γίνονταν ΤΑ όργια. Με την κόρνα της λήξης 230.000 άνθρωποι στήθηκαν στη διαδικτυακή ουρά για ένα εισιτήριο ενόψει Παρασκευής.

ΠΩΡΩΣΗ Γιαννακόπουλου με το «12-0» του Παναθηναϊκού - Ο θερμός πανηγυρισμός (pic)

Αναρωτιόμασταν βλέποντας -πριν το τζάμπολ του 4ου αγώνα-τη ματσάρα του ΟΑΚΑ όπου το τριφύλλι μείωσε σε 1-2, γιατί κάποιοι στερούν από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού τη δυνατότητα να βλέπουν κι άλλα τέτοια ματς.

Οι πράσινοι πιστοί αγαπάνε το μπάσκετ όσο λίγοι κι όχι γιατί βρίσκουν σε αυτό καταφύγιο γιατί το ποδόσφαιρο δεν πάει καλά: και μόνιμος πρωταθλητής να ήταν ο Παναθηναϊκός στη Σούπερ Λίγκα, πάλι το ΟΑΚΑ θα γέμιζε.

Τις προάλλες οι άνθρωποι αυτοί ανέβηκαν στο Μαρούσι για να δουν μια μεγάλη νίκη του πρωταθλητή Ευρώπης – στο τέλος χειροκρότησαν με ανακούφιση ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στο οποίο είχαν συμμετοχή κι οι ίδιοι.

Στο καυτό αυτό γήπεδο ο Ολυμπιακός λύγισε όταν προσπέρασε στο σκορ στο 4ο δεκάλεπτο γιατί για μια ακόμα φορά το κοινό του ΟΑΚΑ μεταμόρφωσε σε πρωταγωνιστή κάποιον που δεν περίμενες να κάνει το ματς της ζωής του: στο πρώτο ημίχρονο έγινε με τον Αντετοκούνμπο, μετά τη σκυτάλη παρέλαβε ο Παπαπέτρου, κάτι που έχει συμβεί παλιότερα με το Ρίβερς, τον Λεκαβίτσιους, τον Θανάση Αντετοκούνμπο για να μείνουμε σε πρόσφατους. Αυτό το κοινό αξίζει να βλέπει μεγάλα παιχνίδια και όχι διαιτητές της πλάκας.

Αυτό το κοινό απαιτεί ένα πρωτάθλημα χωρίς σκιές, χωρις θιάσους ΣΤΗΜΕΝΩΝ (γιατί αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι αυτά που είδαμε προ ωρών ήταν ανθρώπινα λάθη) να του στερούν την απόλαυση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr