Μπόγρης: «Πρώτη φορά δεν ακούσαμε για διαιτησία, μας ζάλισαν τα @@!» (vid)

Μπόγρης: «Πρώτη φορά δεν ακούσαμε για διαιτησία, μας ζάλισαν τα @@!» (vid)

Ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε το Game 4 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Θέλω να βγάλω το καπέλο μου στον Χουάντσο, γιατί αμυντικά θεωρώ ότι ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την πνοή για να γυρίσει το ματς.

Ο Παναθηναϊκός κρατήθηκε στο πρώτο ημίχρονο μέσα από κρεμασμένα σουτ, από ατομικές ενέργειες. Κάποιος έπρεπε να κάνει deny, ένα reflection στον Γκραντ στο σουτ από το κέντρο. Ο

Λαρεντζάκης θεωρώ ότι έχει αδικηθεί περισσότερο από όλους, ο Παπανικολάου έπρεπε να παίξει για 40 λεπτά. Ο ΜακΚίσικ δεν κολλάει πουθενά, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι βρίσκεται στην ομάδα του Ολυμπιακού. 

Από τον Παναθηναϊκό είδα μόνο ταλέντο, πάλευα να δω ένα σύστημα! Μαγικός ο Γκραντ, αποκάλυψη της χρονιάς. Χουάντσο, πρώτη φορά βλέπουμε να μένει παίκτης στο παρκέ από τον αμυντικό του ρόλο. Ο Γκριγκόνις παλεύει να ξαναβρεί τον ρόλο του στην ομάδα, είδαμε ένα beef με τον Αταμάν. 

Επειδή το έχω ζήσει το ΣΕΦ, αν δεν πάνε καλά τα πράγματα, είναι κινούμενη άμμος. Ο Παναθηναϊκός έκανε έξι τάπες που απέτρεψαν καλάθι.

Πρώτη φορά επιτέλους δεν ακούμε παράπονα για τη διαιτησία. Δεν βγήκαν παίκτες, προπονητές, γιατί μας ζάλισαν τα @@. Και οι δύο προπονητές γραφικοί είναι.

Ο Αταμάν είναι κόουτς αγώνα, όχι κόουτς καθημερινότητας. Δεν έχουν δει post game video. Έχει πάρει Ευρωλίγκα με αυτόν τον τρόπο. Πραγματικά δεν μπορώ να το διανοηθώ. Είναι σχολής Πίνι Γκέρσον. Ο Αταμάν με μεγάλο ροτέισον θα τα κάνει μαντάρα, στοχευμένα πήγε με οκτώ άτομα.»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News