Βόμβα Γιαννακόπουλου: «Θα ξεκινήσει ο αγώνας στο ΣΕΦ;» - Τι αποκάλυψε

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέταξε βόμβα περίπου 1 ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας στο ΣΕΦ, μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρίζει ελληνική σημαία σε κάθε παιδί της Πρώτης Δημοτικού (pic)

Βόμβα μεγατόνων από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος ενημέρωσε μέσω instagram οτι την αποστολή του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν διαπιστευμένοι της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ατομα που έβριζαν χυδαία του παίκτες και το τεχνικό τιμ, όπως θα δείτε στα βίντεο που δημοσιεύθηκαν.

«Για αυτό θέλατε να μην έρθω ρε, τόσο γυναικάκια είσαστε. Για να κάνετε επίθεση στην αποστολή, τώρα θα βγουν τα βίντεο. Επίθεση στην αποστολή με διαπιστευμένους από τον Ολυμπιακό, με επίσημα καρτελάκια του Ολυμπιακού διαπιστεύσεις. Για να δω αν θα ξεκινήσει ο αγώνας.

Διαπιστευμένοι από τον Ολυμπιακό με καρτελάκια. Επίθεση στους παίκτες του Παναθηναϊκού και τον προπονητή. Τι να πει κανείς. Πολιτεία, υπάρχει πολιτεία. Υπάρχει κανείς που να κοιτάει ή φταίω εγώ που από το σπίτι μου βρίζω. Αυτή τη στιγμή γίνονται επιθέσεις στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Κύριοι Αγγελόπουλοι που στείλατε επιστολές προς κάθε κατεύθυνση που στείλαυτε για όσα είπα στο Instagram θα στείλετε επιστολές για να καταδικάζετε τον κόσμο του Ολυμπιακού που προπηλάκισαν την αποστολή μας. Αυτοί σας ενδιαφέρουν ή σας ενδιαφέρει η υστεροφημία των διατητών.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr