«Εάν φύγει από τον Παναθηναϊκό, ο Μπαλτσερόφσκι θα έρθει σε μας»

Αταμάν: «Αν με ρωτήσετε το πώς νιώθω αυτή τη στιγμή...» - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Ο πρόεδρος της Μάλαγα, Λόπεθ Νιέτο, αναφέρθηκε στον Όλεγκ Μπαλτσερόφκσι κι αποκάλυψε πως αν φύγει από τους πράσινους θα αγωνιστεί στην ομάδα του, τη νέα σεζόν.

Ο Όλεγκ Μπαλτσερόφσκι αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να ενισχύσει τη frontline του Τριφυλλιού μαζί με τους Ματίας Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Παρ’ όλα αυτά αν και ο Πολωνός έχει δείξει ορισμένα καλά στοιχεία στη μέχρι τώρα πορεία του στα παρκέ, δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των πρασίνων και ο χρόνος του μειωνόταν διαρκώς μέχρι που έγινε τρίτη επιλογή του Εργκίν Αταμάν.

Πλέον το μέλλον του Μπαλτσερόφσκι στους πράσινους είναι αβέβαιο κι όλα δείχνουν πως θ’ αποτελέσει παρελθόν μετά το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.



Μάλιστα ο πρόεδρος της Ουνικάχα Μάλαγα, Λόπεθ Νιέτο, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, λέγοντας πως αν ο Πολωνός αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, τότε θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που διοικεί εκείνος.

Αναλυτικά τα λόγια του:

«Εάν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, έχουμε πολλές πιθανότητες να τον φέρουμε εδώ. Διαπραγματευόμαστε αρκετές εβδομάδες και οι επαφές πάνε πολύ καλά, δεν υπάρχουν προβλήματα.

Εάν φύγει από τον Παναθηναϊκό, ο Μπαλτσερόφσκι θα έρθει. Δεν θέλουμε να πούμε πολλά περισσότερα, προσπαθούμε εδώ και καιρό με τις διαπραγματεύσεις. Αν φύγει, που δεν είναι σίγουρο, αλλά είναι ξεκάθαρος στο ότι έχει παίξει λίγο και θέλει να έρθει, θέλει περισσότερα λεπτά. Πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί εδώ. Ας ελπίζουμε ότι θα γίνει».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News