Ο Γιαννακόπουλος... έκλεισε το μάτι στον Γκριγκόνις ενόψει ΣΕΦ!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με νέο του story στο instagram έκλεισε το μάτι στον Μάριους Γκριγκόνις ενόψει του 4ου τελικού στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό.

Έβγαλε... είδηση ο Γιαννακόπουλος: Καμία εξέλιξη για την πώληση της ΚΑΕ (pic)

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί απόψε το βράδυ (21:15, ΕΡΤ3) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τον Ολυμπιακό για τον 4ο τελικό της σειράς στην Basket League.

Οι πράσινοι έχουν μειώσει σε 2-1 και θέλουν να κάνουν το break προκειμένου να μεταφέρουν ξανά τη σειρά στο ΟΑΚΑ και να διεκδικήσουν σε πέμπτο παιχνίδι το πρωτάθλημα στην έδρα τους.

Από εκεί και πέρα λίγο πριν από το τεράστιο αυτό ματς, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε ένα story με το οποίο ουσιαστικά κλείνει το μάτι στον Μάριους Γκριγκόνις ενόψει του συγκεκριμένου αγώνα.

Θυμίζουμε ότι ο Λιθουανός guard/forward δεν έχει αποδόσει τα αναμενόμενα στους φετινούς τελικούς και όλοι στο πράσινο στρατόπεδο περιμένουν κι από εκείνον μια μεγάλη εμφάνιση που θα οδηγήσει τους πράσινους στο 2-2.

Δείτε το story:

Ο Γιαννακόπουλος... έκλεισε το μάτι στον Γκριγκόνις ενόψει ΣΕΦ!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr