Γιαννακόπουλος: Απάντηση «γλέντι» σε Αγγελόπουλους - Φόβος και τρόμος στο ΣΕΦ!

Τραγούδησε το «Voodoo» στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος! (pic-vid)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε ευθέως απάντηση σε όλα όσα ανέφερε η (αστεία) ανακοίνωση του Ολυμπιακού το βράδυ της Τρίτης και ένα 24ωρο πριν το Game 4.

Αναλυτικά:

«Σας καλέσαμε και όχι υποδείξαμε, όπως ακριβώς κάναμε και μέσω του Κ. Μπαφέ σήμερα στην ΕΟΚ. Ευγένεια εμείς, αντιπαράθεση πάλι εσείς.

Εγώ σέβομαι τη μνήμη του πατέρα μου και επιλέγω να μείνω σπίτι να δω τον αγώνα… όχι βέβαια ότι σας πέφτει λόγος για το πού επιλέγω ή όχι να πάω.

Αυτά στις Φιλιππινέζες σας. Γιατί είναι πρόκληση να θέλω να έρθω να δω τον αγώνα; Τα δικά μου χρήματα, ενέργεια και ότι άλλο επενδύω έχουν λιγότερη αξία από τα δικά σας. Και εν τέλει αφού θα μας κερδίσετε λέτε εντός παρκέ και ο κόσμος σας θα είναι όπως πάντα κόσμιος, τι σας κόφτει αν θα έρθω εγώ; Τόσο πολύ με φοβάστε πια;

Υ.Γ Το να ζητάω να μη με βρίζετε επί 40 λεπτά χωρίς να υπάρξει η παραμικρή τιμωρία πώς ακριβώς είναι πρόκληση; Τρία χρόνια στο ΣΕΦ με όποιον και να παίζετε εμένα βρίζετε και δεν έχει βρεθεί ένας να το σταματήσει. Τώρα δηλαδή που ζητάω το αυτονόητο σας χαλάει; Γαύροι απλά…»

Δείτε παρακάτω:

Γιαννακόπουλος: Απάντηση «γλέντι» σε Αγγελόπουλους - Φόβος και τρόμος στο ΣΕΦ!

Γιαννακόπουλος: Απάντηση «γλέντι» σε Αγγελόπουλους - Φόβος και τρόμος στο ΣΕΦ!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News