Ο Παναθηναϊκός ζήτησε επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών για το Game 4!

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών για το Game 4!

Η ΚΕΔ έβαλε στην κληρωτίδα τους διαιτητές που μετά το Game 1 κατήγγειλαν με κρυφή αναφορά τον Παναθηναϊκό και η πράσινη ΚΑΕ ζητά με αίτημα της να επαναληφθεί η κλήρωση χωρίς τους «καταγγέλλοντες».

Πρωτοφανές στα χρονικά το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί ενόψει του τέταρτου τελικού που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή καθώς όπως αποκαλύπτεται ο Παπαπέτρου (και άλλος ένας διαιτητής του αυριανού αγώνα) έχουν καταγγείλει την ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά τον πρώτο τελικό με αναφορά για δυσφημιστικά σχόλια (πιθανότατα μέσω Instagram).

Μια αναφορά που έμεινε μυστική αλλά περιήλθε σε γνώση των πράσινων οι οποίοι με αίτημα τους πριν λίγο στην ΚΕΔ ζητούν να εξαιρεθούν από τον αυριανό καθοριστικό αγώνα και να γίνει νέα κλήρωση χωρίς τους καταγγέλλοντες.

Οι Παπαπέτρου, Θεονάς, Μαγκλογιάννης είναι οι διαιτητές που κληρώθηκαν να σφυρίξουν τον αυριανό τέταρτο τελικό στο ΣΕΦ, με τους δύο πρώτους να έχουν διευθύνει και τον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ. Ο Παπαπέτρου μετά το Game 1 απέστειλε στην ΟΔΚΕ αναφορά για δυσφημιστικά σχόλια που έγιναν εναντίον του, φωτογραφίζοντας την πλευρά του Παναθηναϊκού, ενώ σε αντίστοιχη ενέργεια μέσω αναφοράς φέρεται να έχει προβεί και ο Θεονάς. Επιπλέον, για τις συγκεκριμένες αναφορές έγινε προσπάθεια να μείνουν κρυφές και να μην γίνουν γνωστές.

Οι ίδιοι διαιτητές μάλιστα έχουν κάνει λόγο για κλίμα μεγάλης έντασης στους αγώνες της τελικής φάσης και ως εκ τούτου προκύπτει πως οι εν λόγω διαιτητές δεν είναι σε θέση να σφυρίζουν σε αυτή την κρίσιμη σειρά αγώνων, που κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Και από την στιγμή που οι κ.κ. Παπαπέτρου και Θεονάς έχουν προβεί σε αυτή την καταγγελία-αναφορά, ξενίζει το γεγονός πως δεν ζήτησαν την εξαίρεσή τους από τη σημερινή κλήρωση. Έτσι, η πλευρά του Παναθηναϊκού, έχοντας εις γνώση της τα ανωτέρω, ζητά με αίτημα της να επαναληφθεί η κλήρωση των διαιτητών για τον τέταρτο τελικό χωρίς τους «καταγγέλοντες», φροντίζοντας έτσι για την αποκατάσταση της νομιμότητας και του ηθικού της κατάστασης, αφού εάν σφυρίξουν οι συγκεκριμένοι, δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αμεροληψία από μέρους τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News