Όλα για όλα στο ΣΕΦ! - Τι ώρα είναι το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Πήρε... φωτιά ο Ναν: «Αν μπορούσαμε να παίζαμε αύριο στο ΣΕΦ...»

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το «break» στο ΣΕΦ και να φέρει την σειρά με τον Ολυμπιακό στα ίσα!

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ψάχνουν το δικό τους break για το 2-2 ώστε να κριθεί ο τίτλος σε πέμπτο τελικό στο ΟΑΚΑ. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός σε ένα καθηλωτικό ντέρμπι απόψε στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αφού κατάφερε να κάνει σεφτέ έπειτα από ένα παιχνίδι που είχε σταθερά το προβάδισμα και αντέδρασε άμεσα τη μοναδική φορά που το έχασε, κάνοντας σερί 9-0 στην τελική ευθεία του τρίτου τελικού, τώρα στοχεύει να… ανταποδώσει το break για να φέρει την υπόθεση τίτλο ξανά στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (14/6).

Οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται ακόμα σε μειονεκτική θέση καθώς βρίσκονται με 2-1 πίσω, ωστόσο πάνε να πετύχουν την ολική ανατροπή, θέλοντας να έχουν ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στον τέταρτο τελικό και να ανταπεξέλθουν στις έξτρα δυσκολίες που εμπεριέχει ένα εκτός έδρας ντέρμπι.

Ο τέταρτος τελικός, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR, θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News