Όλα για όλα στο ΣΕΦ! - Τι ώρα είναι το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το «break» στο ΣΕΦ και να φέρει την σειρά με τον Ολυμπιακό στα ίσα!

Πήρε... φωτιά ο Ναν: «Αν μπορούσαμε να παίζαμε αύριο στο ΣΕΦ...»

Οι πρωταθλητές Ευρώπης ψάχνουν το δικό τους break για το 2-2 ώστε να κριθεί ο τίτλος σε πέμπτο τελικό στο ΟΑΚΑ. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός σε ένα καθηλωτικό ντέρμπι απόψε στο ΣΕΦ.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν αφού κατάφερε να κάνει σεφτέ έπειτα από ένα παιχνίδι που είχε σταθερά το προβάδισμα και αντέδρασε άμεσα τη μοναδική φορά που το έχασε, κάνοντας σερί 9-0 στην τελική ευθεία του τρίτου τελικού, τώρα στοχεύει να… ανταποδώσει το break για να φέρει την υπόθεση τίτλο ξανά στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή (14/6).

Οι πρωταθλητές Ευρώπης βρίσκονται ακόμα σε μειονεκτική θέση καθώς βρίσκονται με 2-1 πίσω, ωστόσο πάνε να πετύχουν την ολική ανατροπή, θέλοντας να έχουν ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στον τέταρτο τελικό και να ανταπεξέλθουν στις έξτρα δυσκολίες που εμπεριέχει ένα εκτός έδρας ντέρμπι.

Ο τέταρτος τελικός, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR, θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr