Παναθηναϊκός: Τα δύο ΤΑΝΚΣ έτοιμα να αλώσουν και το ΣΕΦ!

Ανατροπή σκηνικού στους τελικούς, με τον Επτάστερο να κερδίζει τον αιώνιο αντίπαλο στο ΟΑΚΑ κάνοντας το 2-1 στη σειρά και πηγαίνοντας στο ΣΕΦ για ένα «do or die» Game 4.

Παναθηναϊκός: Τα δύο ΤΑΝΚΣ έτοιμα να αλώσουν και το ΣΕΦ!

Ο Ματίας Λεσόρ ήταν και πάλι καταλυτικός για τον Παναθηναϊκό, όντας MVP της αναμέτρησης με 17 πόντους, άψογη στατιστική (7/7 δίποντα) και 7 ριμπάουντ. Παράλληλα κέρδισε 11 φάουλ για την ομάδα του, ενώ δεν τα πήγε καλά στις βολές έχοντας αρνητικό ποσοστό με 3/9.

Από την άλλη πλευρά, ο Κέντρικ Ναν επέστρεψε στις… υψηλές πτήσεις με τη φανέλα του Τριφυλλιού παίρνοντας από το χέρι την ομάδα για το 2-1.

Στο πρώτο παιχνίδι μπορεί να σημείωσε 21 πόντους, αλλά η απόδοση του δεν ήταν ιδανική, σημειώνοντας αρκετούς πόντους στα τελευταία λεπτά, όταν το αποτέλεσμα είχε ήδη κριθεί.

Μία από τα ίδια στον δεύτερο τελικό του ΣΕΦ, όπου είχε μόλις 13 πόντους και με το πολύ μέτριο 6/17 στα σουτ.

Όμως, τα έδωσε όλα στον 3ο τελικό του ΟΑΚΑ, όταν και γύρισε τον διακόπτη αγωνιζόμενος για 39:03″ γεμίζοντας την… φαρέτρα του με 21 πόντους, 15 από τους οποίους σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, δίνοντας, έτσι, στην ομάδα ένα έξτρα boost για να πάρει προβάδισμα στον αγώνα.

Πλέον, στρέφονται στον καθοριστικό τέταρτο τελικό, την προσεχή Τετάρτη (12/06) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, με το ονειρικό δίδυμο να ψάχνει την ισοφάριση στη σειρά κόντρα στον Ολυμπιακό.

Exit mobile version