Παναθηναϊκός: Αστειότητες τα περί τιμωρίας έδρας, τρέμουν Game 5 στο ΟΑΚΑ!

Παναθηναϊκός: Πανό στην εξέδρα για Παύλο Γιαννακόπουλο και Πάρη Δερμάνη (pic)

Το γεγονός ο Παναθηναϊκός ν’ αγωνιστεί στον πέμπτο τελικό, αν αυτός γίνει, κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ δίχως κόσμο δεν έχει καμία βάση.

Στη σειρά των φετινών τελικών ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει σπάσει κάθε ρεκόρ και να έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον εαυτό του, καθώς έχει κάνει τη μία καταγγελία πίσω από την άλλη.

Σε λίγο θα φτάσουμε στο σημείο να γίνεται καταγγελία από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ και γιατί αναπνέουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στον πάγκο της ομάδας.

Από εκεί και πέρα να ξεκαθαρίσουμε ότι σε περίπτωση που πάει η σειρά σε πέμπτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, τότε τα σενάρια που ακούγονται περί τιμωρημένης έδρας και άδειου ΟΑΚΑ δεν έχουν την παραμικρή βάση.

Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός πιάνεται στο γεγονός ότι έπεσε στο τέλος του αγώνα ένα πλαστικό καπάκι από ηλεκτρονικό τσιγάρο στους διαιτητές και προσπαθεί απ’ όλο αυτό να βγάλει από τη μύγα ξύγκι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News