Ξεκάθαρα τα πράγματα - Καμία κόντρα δεν ξεκίνησε ο Αταμάν με Μπαρτζώκα

Πυρ και μανία ο Αταμάν: «Δώστε στον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα» (vid)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν δεν ξεκίνησε καμία κόντρα με τον συνάδελφό του, Γιώργο Μπαρτζώκα, όπως γράφεται από διάφορα σάιτ.

Από χθες με όσα γράφονται από μερίδα ιστοσελίδων αλλά και όσα ακούγονται γενικά, υπάρχει η εντύπωση ότι ο Εργκίν Αταμάν ξεκίνησε την κόντρα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Παρ’ όλα αυτά η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και πάντα βγαίνει στην επιφάνει όσο κι αν μερικοί προσπαθούν να παραπληροφορήσουν και να μπερδέψουν, για δικό τους συμφέρον, τον κόσμο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού από το Game 2 των τελικών ήταν εκείνος που μίλησε και αναφέρθηκε στον τεχνικό του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του.

Μάλιστα κάτι τέτοιο έλαβε χώρα και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, όταν ο Έλληνας τεχνικός σε ερώτηση για το πως οι προπονητές οφείλουν να συγκρατήσουν τους παίκτες τους, ώστε να μην ανεβαίνουν οι τόνοι, εκείνος αναφέρθηκε στον προπονητή του Τριφυλλιού.

Καλό θα είναι, λοιπόν, να καταλάβει ο καθένας μας, ότι ο Εργκίν Αταμάν δεν ξεκίνησε την παραμικρή κόντρα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι, όντας νικητής, προσπαθούσε να το παίξει ανώτερος με τις δηλώσεις που έκανε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News