Παναθηναϊκός: «Δολοφονία χαρακτήρα» σε Σλούκα!

Παναθηναϊκός μπάσκετ: Χόρτο μαγικό και στην Πάτρα - Οι πανηγυρισμοί του Σλούκα (vid)

Ο Κώστας Σλούκας έχει μπει στο στόχαστρο από το αντίπαλο στρατόπεδο κι αυτό που γίνεται μπροστά στα μάτια μας είναι μια «δολοφονία χαρακτήρα».

Ο Κώστας Σλούκας το προηγούμενο καλοκαίρι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να πάρει μια απόφαση που ελάχιστοι τολμούν. Να μετακομίσει δηλαδή από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί ο ίδιος να έχει δικαιωθεί απόλυτα για την επιλογή και η ιστορία να έχει γράψει, ωστόσο αυτό που συμβαίνει μπροστά στα μάτια όλων μας και κυρίως του ίδιου του αρχηγού του Τριφυλλιού δεν έχει προηγούμενο.

Ο πόλεμος που δέχεται ο Έλληνας guard είναι τρομερός και σε στοχευμένος, προκειμένου να τον προκαλέσουν και να τον οδηγήσουν σε υπερβολικές αντιδράσεις, οι οποίες θα σχολιαστούν και θα βλάψουν τον παίκτη.

Ωστόσο ο Σλούκας έχει ένα πολύ υψηλότερο επίπεδο και δεν τους κάνει τη χάρη, καθώς οι αντιδράσεις του στον πόλεμο και τις ύβρεις που δέχεται, δείχνουν το αίσθημα ανωτερότητας που τον διακατέχει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News